OČEKÁVANÝ NÁVRAT: Carlos Condit vs. Neil Magny na UFC 219

Netrvalo dlouho a “The Natural Born Killer“ zná jméno soupeře a datum svého příštího zápasu.

Carlos Condit si před dvěma týdny řekl na Twitteru o zápas, čímž potěšil nejednoho diváka. Nyní už zná jméno soupeře, bude jím Neil Magny, 30. prosince na UFC 219.

Carlos Condit (33-10) je díky svým schopnostem a vždy atraktivním zápasům jedním z nejoblíbenějších bojovníků. Fanoušky však nechal skoro rok v napětí čekat, jestli ještě bude vůbec někdy pokračovat. Po posledním zápase a několika desítek sekundové prohře nad Demianem Maiou totiž uvažoval o konci kariéry. To se naštěstí nestalo.

Při návratu poměří své síly s Nielem Magny (19-6), který nedávno prohrál s Rafaelem dos Anjosem a neprožívá zrovna nejlepší období. To by ale výhra nad zkušeným Conditem mohla hodně rychle změnit.

O UFC 219 toho zatím moc nevíme, většinou však bývají poslední turnaje roku hodně našlapané. Jediným větším, nedávno oznámeným zápasem je bantamový střet Dominicka Cruze s Jimmiem Riverou. Ve spojení s UFC 219 se hodně spekulovalo o zápase Conora McGregora, poslední rozhovory a zvěsti však napovídají, že to neklapne.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here