Organizace OKTAGON MMA už tento týden v hlavním městě Slovenska. Zimní Stadion Ondřeje Nepely se může opět těšit na pořádně napráskanou startovku a atraktivní podívanou.

Samotným vrcholem večera OKTAGON 14 bude vůbec první titulová bitva o pás šampiona OKTAGONU, která se kdy na slovenské půdě uskutečnila. Šanci porvat se o trůn bantamového krále nemohl dostat nikdo jiný, než domácí fenomén a dříč Tomáš Deák. Českým nájezdníkem bude Filip Macek, který hodlá na „nepřátelském“ území urvat – i navzdory tipům fanoušků – největší vítězství a úspěch své kariéry.

Velkým tahákem pro fanoušky je také bitva dvou šampionu a na světovém měřítku uznávaných bojovníků v thajském boxu. Svou premiéru v kleci a MMA si odbude legendární Igor Daniš, jeho sokem bude – teď už bývalý – kamarád Daniel Hromek. Ten už si v MMA jeden úspěch připsal, sport si zamiloval a nehodlá s ním jen tak přestat, ba naopak.

Jestli bude turnaj ale pro někoho hodně důležitý, tak čtveřici Pirát vs. Pukač a Paradeiser vs. Brichta. V sázce je opravdu hodně. Každý z nich má skvěle nakročeno. Velké zápasy, diváky velmi očekávané, ale o to bude mít prohra hořčejší příchuť.

Pirát Krištofič se po rychlém vzestupu dostal do špatného období. Podařilo se mu ale osud otočit a opět vítězit ve velkých zápasech nebo alespoň dělat skvělý dojem na fanoušky. Je tady ale BITVA O BRATISLAVU, kde nic jiného než vítězství nepřichází v úvahu, a to ať už pro Piráta nebo Pukače alias Diamantového čáva, který si nemůže dopustit zklamat své město a fanoušky.

Rony Paradeiser je už pár let označován za jeden z největších klenotů slovenského MMA. Mladý bojovník s atraktivním stylem si od začátku kariéry nevybírá lehké zápasy. Jinak tomu není ani tentokrát. Po posledním zápase, kdy nečekaně podlehl polské neporažené senzaci Legierskimu, by většina očekávala soupeře tzv. na odražení. Jenže ne. Ronald kývl na Lea Brichtu. Ten se při své premiéře v OKTAGONU na pražské Štvanici blýsknul parádním výkonem a okamžitě se stal žhavým zbožím u fanoušků. Zápas v Bratislavě však může mít jen jednoho vítěze. Ten sebere všechnu slávu a hype v lehké váze, druhého čeká prohra a pořádný kus zpátečkou v kariéře.

Lístky na turnaj jsou stále k dispozici v sítích Ticketportal.cz. Živě bude turnaj k dispozici již tradičně na PPV – www.oktagon.tv nebo O2 TV Sport.