OKTAGON 4: Attila Végh vs. Travis Fulton – Obstojí Attila proti nejzkušenějšímu bojovníkovi světa?

Attila Vegh vs. Travis Fulton

Hlavní předzápas OKTAGON 4 představí obzvláště zajímavou podívanou a to hned z několika důvodů.

Hvězda domácí scény, bývalý šampión Bellatoru Attila Végh se v červenci na OKTAGON 3 dokázal úspěšně vrátit a všechny vyvést z omylu. Stále to má v sobě. V napínavé tříkolové válce na body porazil nebezpečného parťáka slavného McGregora Paula Byrne z irského SBG.

Nyní je čas formu potvrdit a nastartovat šňůru vítězství. Nebude to mít ale vůbec jednoduché.

Pokud si nějaký bojovník myslí, že má hodně zkušeností, vedle tohohle veterána bude vypadat jako amatér. Bojovník Travis Fulton je totiž tím úplně nejzkušenějším bojovníkem SVĚTA. Na svém kontě má neskutečných 316 zápasů. Ano, tohle není překlep.  Tenhle chlap je nezmar a pravý matador.

Odbyl si i 3 zápasy v UFC a pyšnit se může soupeři světové extratřídy, kterými jsou Andrei Arlovski, Ben Rothwell, Forrest Griffin a další.

S profesionální kariérou začal už někdy v letech 1996 a nevedl si vůbec špatně. Po celých 20 let sbíral hlavně vítězství. Momentálně je na až neuvěřitelném skóre 253-53-10. Schopnosti potvrzujícím faktem je, že z 253 vítězství má na svém kontě 245 ukončení (93 KO/TKO a 152 submissí). Je tedy patrné, že v kleci na nic nečeká a jde dopředu za ukončením.

Bude Attila jen jednou z 250 obětí amerického matadora nebo tuhle chodící zkušenost porazí a potvrdí tak úspěšný restart kariéry a návrat mezi elitu?

OKTAGON 4 // 12.11. // BRATISLAVA HANT ARÉNA

LÍSTKY: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here