OKTAGON 4 FINÁLE – Bude našlapaná karta v Bratislavě turnajem roku?

Galavečer smíšeného bojového umění (MMA) OKTAGON 4 – Finále

Dne 12. listopadu 2017 od 18:00 se v útrobách bratislavské Hant arény uskuteční již čtvrtý turnaj smíšeného bojového umění (MMA) organizace OKTAGON MMA, kde si své síly v kleci porovnají elitní bojovníci z různých koutů světa, a rovněž vyvrcholí druhá série reality show OKTAGON VÝZVA.

Osm bojovníků, 4 z České republiky a 4 ze Slovenska se v létě přijelo na natáčení do Bratislavy ucházet o zisk titulu šampióna druhé série, kontraktu na 10 tisíc EUR a celkový nárůst popularity plus další výhody, které účast v show přináší.

Nyní je čas velkého finále a zúčtování posledních měsíců dřiny.

Na turnaji bude k vidění celkem 11 atraktivních zápasů. Předzápasy budou od 18:00 exkluzivně dostupné na SPORT.CZ (CZ/SK). Hlavní karta pak již tradičně od 20:00 na O2 TV Sport a JOJ Plus.

Hlavní zápas turnaje bude bitvou o titul šampióna druhé série show OKTAGON VÝZVA. Do finále se probojovali dva Slováci. Radovan Uškrt, který v semifinále porazil Pavla “Salina“ Salčáka a Samuel “Pirát“ Krištofič, který v semifinále přešel přes rivala Ondřeje “Andrése“ Rašku. Bude třeba dát kamarádství s emocemi stranou a nechat rozhodnout pěsti.

Hlavní předzápas obstará bývalý šampión Bellatoru Attila Végh proti nejzkušenějšímu bojovníkovi světa z USA Travisi Fultonovi. Attila se snad poprvé představí na turnaji v Bratislavě. OKTAGON 3 mu vyšel, poradí si i tentokrát? Fulton má kromě 300+ profi zápasů zkušenosti také z UFC a soupeři jako Andrei Arlovski, Ben Rothwell nebo Forrest Griffin. Rozhovor s matadorem Fultonem najdete ZDE.

Fanouškům se představí také hvězdný Miroslav Štrbák, který potřebuje nutně zvítězit. Po nesčetných změnách soupeřů ho nakonec přijede prověřit ukrajinský borec Maxim Maryanchuk.

Diváckým zápasem a adeptem na souboj večera bude bezesporu atraktivní střet mladých nadějí domácí scény. Nejmladšího šampióna GCF vyzve rozjetý Paradeiser, který nedávno za pár sekund knockoutoval legendu “Číňana“ Poborského.

Šanci zazářit na hlavní kartě dostal i muž, který si to tvrdou prací zasloužil. Michal Martínek, trénující pod vedením André Reinderse, byl doposud na každém turnaji OKTAGON a pokaždé odešel vítězně – ukončením soupeře před limitem. Jeho perfektní sérii a skóre 4-0 se mu pokusí překazit nebezpečný Benjamin Islami.

Jestli je zápas, který si v druhé sérii reality show OTKAGON Výzva řekl o odvetu, tak je to Michal Kotalík versus Tomáš Bolo. V jejich prvním -čtvrtfinálovém- zápase s přehledem zvítězil Kotalík, který ovšem nenavážil a dobromyslný Bolo mu ustoupil a udělal laskavost. Tohle už by si ale příště rozmyslel, prohra podle něj byla pouze omyl a je odhodlaný to i s úroky Kotalíkovi vrátit.

Předzápasy nabídnou hned několik zajímavých jmen, a o atraktivní podívanou nebude nouze. V tom hlavním zápase PRELIMS se můžete těšit na talentovaného borce Ludovíta Kleina, který jako jediný ze slovenských bojovníků startuje v ACB a Cage Warriors zároveň. Ověřit ho přijede polský TJ Dillashaw aka Krysztof Klaczek.

Mimo finalistů a zraněného Patrika Grunnera s Pavlem Simandlem se představí i ostatní bojovníci druhé série. Pavla Salčáka otestuje mladý slovenský talent Miro Hladký. Ondřej Raška se zase postaví domácímu bojovníkovi Martinu Kostolanskému.

Objeví se i jeden z bojovníků první série show OKTAGON Výzva Milan Ďatelinka, který na minulém turnaji v Bratislavě OKTAGON 2 “highlight“ knockoutem porazil Tomáše Lejska. Jeho soupeřem bude Marko Kisić z Rakouska.

Den před turnajem, v sobotu 11.11 si od 17:00 nenechte ujít ceremoniál vážení bojovníků, který se uskuteční v bratislavském OC Eurovea.

YOUTUBE S UPOUTÁVKAMI

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here