OKTAGON 7 – Štvanice přivítá bývalého brankáře nebo bombera Cvernu

Na Štvanici míří neporažený hokejový brankář a bomber Cverna

Pražská Štvanice dostává další zajímavý duel. V kleci, nad tenisovým dvorcem, se totiž předvede neporažený sportovní multi-talent Miroslav Brož.

Miroslav Brož (7-0) vs. Gabriel Torok (3-3)

Ptáte se proč multi-talent? Tenhle chlap ještě několik let zpátky hrál hokej a reprezentoval Českou Republiku na té nejvyšší úrovni.

Kvůli nepříznivému zdravotnímu stavu však musel kariéru profesionálního hokejisty ukončit. Znamenalo to však i konec pro kariéru sportovce jako takového? Nikoliv.

V roli hokejového trenéra vede mládež, k tomu nasadil – menší – rukavice a rozhodl se zkusit štěstí v kleci. A světe div se, vyšlo to přímo skvěle. Po deseti letech od aktivního hokeje a sedmi profesionálních zápasech v kleci zůstává neporažen se skóre 7-0.

První zářez na jeho perfektním rekordu by si rád připsal nevyzpytatelný slovenský silák Gabriel Torok, který trénuje pod vedením elitního Matuše Laincze. Podle svých slov hodlá do zápasu dát vše, předvést se v té nejlepší formě a na neporaženém Brožovi si udělat jméno.

Zdali se mu to povede nebo naopak Brož potvrdí svou neporazitelnost, to se dozvíme na Štvanici.

Ze střední váhy pojďme do té nejtěžší

Alex Cverna (5-1) vs Michał Piwowarski (1-0)

V plejádě těžkotonážních zápasů na OKTAGON 7 pochopitelně nemůže chybět ani obávaný český bomber Alex Cverna. Ten když nastoupí, tak to lítá. Všechny své soupeře ukončil – až na jednou výjimku – v prvním kole na KO.

I proto byl jedním z favoritů v pyramidě těžkých vah. Kvůli nepříjemným zdravotním komplikacím však musel z pyramidy odstoupit a propustit šance v boji o titul ostatním.

Pod otevřeným nebem ho vyzve parťák polských šampionů z KSW a držitel fialového pásu v BJJ, Michał Piwowarski.

Tenhle zápas bere Cverna jako příležitost dokázat, že v titulovém zápase měl být on a že další šance na titulu je jeho.

Lístky na OKTAGON 7 najdete na TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here