OKTAGON 9 fight card v čele s Pirátem, Gáborem a vyvrcholením PROJEKT X

Od posledního OKTAGONu na Štvanici uplynou ani ne dva měsíce a je tady další turnaj. Organizace OKTAGON MMA se skoro po roce vrací zpět do Bratislavy a rovnou do slovenského sportovního svatostánku – Zimního stadionu Ondreje Nepely. Vůbec největší aréna, do které kdy OKTAGON zavítal.

Fanouškům se v atraktivních zápasech představí hvězdy domácí scény v čele s Pirátem Krištofičem, Gáborem Borárosem nebo Davidem Kozmou. Mimo to se fanoušci mohou těšit na vyvrcholení populární show PROJEKT X a tedy pikantní zápas mezi Petrem Benkem a Lakym.

Hlavní zápas opět obstará Pirát Krištofič (10-1). Jeho komplexní schopnosti tentokrát ověří polský bijec Grzegorz Siwy (11-3), který se jen tak na zem vzít nenechá a vyznává hlavně pěstní přestřelky uprostřed oktagonu.  Bude zajímavé sledovat, jak se Pirát zápasem naladí na OKTAGON 10 a blížící se duel s Milošem Petráškem.

Co-main event turnaje nezajistí nikdo jiný, než nejpopulárnější slovenský bojovník Gábor Borároš (15-5-1). Toho do semifinálového souboje pyramidy vyzval nejzkušenější český borec Jaroslav „Číňan“ Poborský (52-47-1).

Elitní český bojovník welterové váhy, David Kozma (22-10), se v očekávaném zápase utká s neporaženým maďarským talentem Mátém Kertesezem (5-0), který v Košicích knokautoval Lukáše Pajtinu.

Vítězové obou výše zmíněných duelů se pak v O2 aréně, na turnaji OKTAGON 10, utkají o titul welterové váhy!

Fanoušci se dále můžou těšit na jména jako Milan Ďatelinka, Andrés Raška, Pavel Salčák a další…

OKTAGON 9 // 15. 9. // Zimný stadion Ondřeje Nepela
Lístky – TICKETPORTAL

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here