OKTAGON přichází s novou érou týmových stájí v MMA

Organizace OKTAGON MMA přichází s velkou a inovativní novinkou, která se poprvé objeví již na turnaji OKTAGON 9 v Bratislavě. Jde o systém, kde se můžou velké firmy spojit napřímo s OKTAGONEM a hlavně samotnými bojovníky a tedy se na vlastní kůži zúčastnit turnajů OKTAGON.

Ve zkratce řečeno, bojovníci budou reprezentovat „stáje“ určitých firem a bojovat pod jejich jménem. Firmy jim zase na oplátku pomůžou se sponzoringem, finančně náročnou přípravou, kempy v zahraničí a podobně.

„Věříme, že si firmy s bojovníky postupem času vytvoří pevný vztah a že začne nová éra zápolení v rámci Oktagonu. Těšíme se, co to přinese, a jsme rádi, že velké firmy jako například BigMedia, RebuyStars nebo i další mají hned od samotného začátku zájem se zapojit. Pokračovat budeme samozřejmě i na turnaji OKTAOGN 10, kde se představí elitní bojovníci jako Tomáš Deák, Attila Végh, Robo Pukač nebo Miloš Petrášek a další,“ komentuje novinku promotér organizace OKTAGON MMA, Pavol Neruda.

Je tedy zcela nová možnost, jak do MMA a k bojovníkům přilákat nové sponzory, kteří se atraktivní formou mohou zapojit, zviditelnit svou značku a zároveň tím i pomoct.

Všechny tyto týmy („stáje“) budou spolu navzájem soutěžit, podle předem daného systému a pravidel.

Týmy pro OKTAGON 9:

Gábor Boráros, Máté Kertesz  – BigMedia

Pirát Krištofič, Clara Ricignuolo – RebuyStars

Radovan Úškrt – Fit4you

Veronika Rodová, Číňan Poborký – Titl Team

Milan Ďatelinka – Remaplast

Po skončení turnaje se budou zapisovat body do tabulky a vznikne takzvaný žebříček. Za každý absolvovaný zápas budou stájím přiděleny body podle toho, jak si jejich svěřenec vedl. Například za vítězství na KO obdrží stáj pět bodů, za decision vítězství tři body, za prohru bod jeden a tak dále.

Po každém turnaji se budou body sčítat a na konci „sezóny“ vzejde jeden vítěz, který následně obdrží speciální cenu od organizace OKTAGON MMA. Celá tabulka bude dostupná i pro fanoušky.

Koho by sis do své stáje vybral ty?

Turnaj OKTAGON 9 se uskuteční už tuto sobotu. Lístky TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here