OKTAGON UNDERGROUND: Bitvy žen v čele s veteránkou UFC Pudilovou

Unikátní projekt turnajů bez diváků – OKTAGON UNDERGROUND, ve kterém nás čekají exhibiční bitvy atraktivních československých jmen – už zná složení ženské pyramidy do 61kg.

A vypadá to, že se fanoušci mají na co těšit. Kromě třeba světové šampionky v thajském boxu Krajčovič, či finalistky Výzvy „SILENT KILLER“ Szabové taky jediná bojovnice, která to ať už z Česka nebo i Slovenska, dotáhla do UFC a řeč není o nikom jiném, než „příbramské střele“ Lucii Pudilové!

Slovensko:
Lucia Krajčovič
Lucia Szabová
Alena Gondášová
Paula Marčišová
Česká republika:
Lucie Pudilová
Magdaléna Šormová
Tereza Bledá
Tereza Dvořáková

„Máme fantastickou osmičku. Na slovenské straně třeba dobře známá mistryně světa v thajboxu – Lucia Krajčovič. Finalistka OKTAGON Výzvy „SILENT KILLER“ Szabová, která je neporažená jak v thajském boxu, tak v MMA. 
Na české straně pochopitelně rezonuje účast jediné československé zápasnice v UFC – Lucie Pudilové, na kterou si už brousí zuby celá zbývající trojice českých holek, které si na ní chtějí udělat jméno. Hned ji vyzývá Tereza Bledá, která nastoupí vlastně do svého prvního „profi zápasu“, ale je to velký talent, který byl postrachem soupeřek v amatérech. 
Podařilo se nám dostat i Magdu Šormovou, kterou jsme dlouho chtěli a mluví se o ní, jako o další české UFC zápasnici. Dále Dvořákovou, která je absolutní špička v postoji a taky už dlouho uvažuje o tom, že by se dala na MMA. 
Celkově nás tedy čeká vážně našlapaný ženský pavouk a dovolím si říct, že lepší to být už nemohlo,“komentuje výběr promotér Ondřej Novotný.

V nejbližších dnech se můžeme těšit na odhalení dalších jmen a pyramid. Od spuštění projektu nás čeká každou sobotu jeden turnaj, živě na online platformě OKTAGON.TV.