Unikátní projekt – OKTAGON UNDERGROUND – se vytasil s pořádně nabitou pyramidou do 70kg, kde se československé špičky postoje, či talenty z MMA, poperou o balík €8.000, který čeká na vítěze SUPER-FINÁLE. Kromě finančních odměn je v sázce ale i prestiž, sláva a nezpochybnitelný titul KRÁLE UNDERGROUNDU!

Vzhledem k velkému zájmu nás čeká rovnou dvojitá nálož. Nikoliv 8, ale celkem 16 bojovníků a na své si přijde opravdu každý. Vyšší účast si rovněž říká o tučnější odměnu. V souboji vítězů české strany pyramidy a té slovenské bude v sázce již zmiňovaných 8.000€.

Fanoušci se mohou těšit třeba i na světově uznávanou personu a několikanásobného šampiona Michaela Krčmáře, který má na svém kontě přes 100 zápasů v thajském boxu a skvělou bitvu svedl i se světovou jedničkou a legendou legend thajského boxu – Buakawem. O šanci si řekne i super talent Tadeáš Růžička, juniorský mistr světa, kterému je předpovídána velká budoucnost.

Na slovenské straně zkušený boxer Michal Zátorský nebo Mistr Světa a Evropy v thajském boxu Marco Novák, který je doslova postrachem celé slovenské scény.

Slovensko:

Michal Zátorský
Tomáš Drábik
Marco Novák
Marek Kvasnica
Denis Tripšanský
Leonard Spišský
Krisztián Simon
Nikolas Krivák

 

Česká republika:

Jakub Dyk
Michael Krčmář
Tomáš Linh Le Sy
Tadeáš Růžička
Ladislav Krištůfek
Jan Pajtaš
Luboš Lesák
Lukáš Chotěnovský


Promotér Ondřej Novotný o složení pyramidy do 70kg.

„V kategorii do 70kg se přihlásilo tolik bojovníků, že bychom neposkládali dvě, ale rovnou čtyři pyramidy. Je to především mix mladého talentu, který je jak v Čechách, tak na Slovensku, ale nechybí ani zkušení šampioni a velké persony.

Na české straně třeba Mistr Světa v thajském boxu, Michael Krčmář, který šel s nejlepším zápasníkem všech dob Buakawem a ten zápas mohl klidně vyhrát. Mezi talenty pak juniorský Mistr Světa Tadeáš Růžička, kterého se všichni na scéně bojí.

Do toho pak tři mladé talenty z MMA – Dyk, Le Sy a Chotěnovský.

Na slovenské straně bývalý skvělý boxer a Mistr Slovenska Michal Zátorský, fantastický postojář Drábik a především Marco Novák, který je dost možná nejlepší thaiboxer na Slovensku.

Z MMA ohně pak Marek Kvasnica, který předvedl skvělý výkon na OKTAGON PRIME 3, atraktivní Denis Tripšanský, pro kterého by tyhle pravidla měly být splněným snem a chybět nebude ani jeho „sok z Východu“ Leonard Spišský.

Černým koněm může být klidně Krisztián Simon. Ten je ve skvělé formě a mezi profesionály v MMA to má 10:2,“ komentuje výběr bojovníků promotér Ondřej Novotný.