Oznámena nálož zápasů – Ngannou, Cruz nebo Pettis junior

Oznámena nová nálož zápasů a to ne ledajakých.

Největší rozruch a zájem vzbudil zápas Francise Ngannou, který doslova žadonil po nějakém elitním bojovníkovi. Přání bylo vyslyšeno.

Predátor se utká proti bývalému šampiónovi Strikeforce, K-1 Grand Prix vítězi Alistairu Overeemovi na UFC 218, 2. prosince v Detroitu.

Najít náhradu a zápas pro Ngannou trvalo necelých 6 týdnů, od doby, kdy vyšly najevo pozitivní testy Juniora dos Santose a jejich zápas na UFC 215 byl zrušen.

Ngannou se skóre 10-1 a 5-0 v UFC patří k největší naději a “atrakci“ těžké váhy.

To ale není vše.

Bývalý král a šampión bantamové váhy Dominick Cruz se zpoza komentátorského pultu vrací zpět do klece a to ještě tento rok.

Jeho soupeřem bude jeden z elitních vyzývatelů Jimmie Rivera. Zápas byl potvrzen pro UFC 219 na posledním a vždy velkolepém turnaji roku.

Cruz (22-2) se chce vrátit zpět do titulových šancí po hořké prohře nad Codym Garbrandtem, kterou mimo svého titulu ztratil také 13zápasovou šňůru vítězství.

Riveru jsme měli možnost vidět v červenci, kdy v zápase TOP vyzyvatelů porazil nebezpečného Thomase Almeidu a při svém tažení napříč UFC tak zůstává neporažen.

Dalším zajímavým přírůstkem pro UFC 219 je ženský zápas ve slámové váze mezi prospektem Cynthii Calvillo a bývalou šampiónkou UFC Carlou Esparza.

Pro UFC 218 je ještě jeden zápas blízko podepsání.

Henry Cejudo (11-2) vs. Sergio Pettis (16-2)

Jeden z nejočekávanějších zápasů muší váhy. Jeden by řekl, že se na něj bude těšit snad více lidí, než na ten titulový, co nás čeká na UFC 216 mezi Johnsonem a Borgem.

Pettis je už dlouhodobě žhavým prospektem muší váhy. Sám se po nedávném vítězství nad Morenem rozhodl, že by před titulovou šancí ještě rád jeden zápas absolvoval. Podle mnohých je to právě on, kdo by mohl být Johnsonovi pořádnou výzvou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here