„Pamatuji si jen to, jak proti mně stojí Masvidal,“ popisuje Ben Askren hrůzostrašné koleno

Ben Askren přišel do UFC s neporaženým rekordem 18-0, který si ještě prodloužil vítězstvím nad Robbiem Lawlerem. Poté však přišlo děsivé koleno od Jorgeho Masvidala, na které už nikdo jen tak nezapomene.

6. července roku 2019 se Ben Askren postavil nelítostnému Jorgemu Masvidalovi a už předem bylo jasné, že bude tato bitva velmi tvrdá a nemilosrdná. Málokdo ovšem čekal, že se Masvidal na Askrena ihned rozběhne a trefí ho hrůzostrašným kolenem po pěti vteřinách zápasu, čímž svého soupeře úplně vymazal. Jak Ben vzpomíná na tento tvrdý knockout a co přesně se mu honilo po vzpamatování hlavou?

Pamatuji si, že jsem byl s Masvidalem v kleci, ale to naskočené koleno si vůbec nepamatuji,“ popisuje Ben Askren. „Poté, co jsem se trochu vzpamatoval, tak moje první myšlenka byla: Do prdele, právě jsem prohrál s Jorgem Masvidalem, to nasere. Vtipné bylo, že se o mě ostatní báli více než já sám. Necítil jsem žádnou bolest hlavy ani jsem neměl žádné zranění v obličeji, prostě nic. Jenom mi v hlavě běžely otázky: Jak že jsem to s Masvidalem prohrál? Jak rychlé to bylo? Došlo mi, že to bylo asi hodně rychlé, protože jsem nebyl vůbec zpocený. Nevěděl jsem však, že to bylo až tak rychle.“

Askrena už tuto sobotu čeká exhibiční zápas s kontroverzním Youtuberem Jakem Paulem, proti kterému může otestovat své schopnosti v postoji. Tento souboj strhnul obrovskou pozornost a je jasné, že rozhodně nepůjde o nic přátelského.

Zdroj: Full Violence