Pešta: „Že si nezasloužím Vémolu? To je hloupost!“

Viktor Pešta reagoval na dřívější komentář dlouholetého rivala Karlose Vémoly o tom, že jejich vzájemný zápas zatím není na pořadu dne. Vémola tehdy řekl, že zápas s Peštou se hodí do plné haly, což v dnešní době neumožňují vládní opatření v souvislosti s pandemií a že si zápas s ním musí zasloužit.

Pešta ale s tímto komentářem nesouhlasí. „Byl by to validní komentář, pokud by Karlos nebral každého jiného soupeře. Zápasí s Babou Jagou, který mi sice vůbec nevadí, ale při vší úctě, já jsem jako zápasník určitě dál. A pak Karlos řekne, že si zápas s ním nezasloužím? To je přece mimo,“ rozpovídal se Viktor v pořadu OKTAGON Majk.

„Já se nesnažím jít po lehkých soupeřích. Obvykle lepší výkon navíc podávám v konfrontaci s těžším soupeřem,“ pokračoval Pešta, který se v kleci naposledy objevil loni v listopadu, když v hlavním předzápase turnaje OKTAGON 15 neuspěl v titulové bitvě o pás těžké váhy a prohrál s Michalem Martínkem.

Co si Pešta myslí o tom, že Vémola chová doma lvici a proti komu by se měl už v prosinci postavit v OKTAGONU? Podívejte se ve videu: