PETR VONDRÁČEK vs. NICOLAS VERMONT – O MISTRA SVĚTA WAKO JIŽ 31.7. v PRAZE

Petra potkávám na scéně po celou dobu co se jí věnuju. Zažil jsem s ním pár zajímavých věcí a dokonce byl v jeho rohu, ale taky v rohu proti němu. Vždy byl ceněný bojovník pro svou agresivitu a atraktivitu zápasů. V posledních letech měl problémy se zraněními, ale způsob jakým na sobě po zraněních zapracoval (potkávám ho v Lanna gymu vícekrát týdně) je téměř neuvěřitelný a obdivuhodný.

I proto to bude pro fanouška jistě jedinečný zážitek. Snad můžu prozradit, že doma nikdy nebojoval rád a že je to trémař. Naposledy porazil v prvním kole KO na Kladně vynikajícího Francouze, ale jakoby se tomu tolik mezi lidmi nepřikládal význam. Což je mimochodem dáno i neznalostí kvalit soupeře.

Nyní se vrací po dlouhých letech k zápasu do Prahy (naposledy na K1 v O2 aréně) a navíc se bude bojovat o titul WAKO PRO což je po GLORY jistě nejbohatší, ale docela jistě pak nejpropracovanější organizace na světě v kickboxingu.

Titul držel Kemayo, ale ten jej v daném termínu neobhajuje a tudíž byl uvolněn.
Pro ty, kteří snad zapomněli, tak Vondráček nasbíral zápasy s lidmi jako Ignashov, Poturak, Kemayo, či Schilt a to byl mimochodem velmi dobrý zápas ve kterém Petr Schilta skvěle trefil.

Nyní se tedy popere o světový titul s dalším Francouzem, který je vyznavač spíše thajského stylu a má za sebou i 7 zápasů MMA. Duel je vypsán na 5x3min, ale osobně bych to na takový maratón neviděl.

Lístky od 299,-kč na www.ticketpro.cz