Petrášek zná soupeře na OKTAGON 7: „Procházky se zeptám na nějaký tríček“

Miloš „Meloun“ Petrášek (10-3) vs. Willian „Cowboy“ Roberto Alves (13-6)

Miloš Petrášek dostává soupeře a náhradu za zraněného Piráta. Pod otevřeným nebem na pražské Štvanici se postaví Kovbojovi z Brazílie.

Miloš patří k největším talentům a želízkům v ohni domácí scény. Výkon co výkon se zlepšuje a fanoušci jeho zápasy milují. Pokaždé když vítězí, je to před limitem a se vší parádou. Při premiéře v organizaci OKTAGON to schytal Nikita Buliga, kterého Melounovy údery děsí dodnes.

Za Piráta chtěl kvalitní náhradu a tu taky dostal.

„Jsem rád, že ten zápas vzal.“ reaguje Petrášek. „Potvrdil jsem snad všechny soupeře, kteří mi byli nabídnuti, ale od rána do 12 hodin v poledne si to stihlo asi 5 lidí rozmyslet.  Děkuju, že mi promotéři i přesto dokázali sehnat soupeře, o jehož kvalitách nemůže pochybovat nikdo.“

Vele-zkušený brazilský „Kovboj“ to má 5-1 z posledních šesti zápasů. Z třinácti vítězství to devětkrát ukončil před limitem (7 KO, 2x sub) V České Republice se už jednou představil. S Jirkou Procházkou tehdy předvedli pořádnou přestřelku, ve které Kovbojovi několikrát chyběl možná jeden úder k vítězství.

„Dokázal čelit i skvělému bojovníkovi, jako je Jirka Procházka. Ještě jsem neměl možnost se Jiřiny zeptat, ale asi s ním o tom hodím řeč, aby mi poradil nějaký tríček,“ směje se Petrášek.

OKTAGON 7 v Praze na Štvanici se uskuteční už 28. 7 a kromě Miloše Petráška se diváci můžou těšit na historicky první titulový zápas organizace, bitvu o „Mistra ČR v pravém háku“ mezi Kotalíkem a Šolcem, talentovaného Kozmu a další.

Lístky na TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here