Máme za sebou další rušný týden. Zrušení zápasu Piráta Krištofiče a Miloše Petráška rozpoutalo velkou vlnu emocí a spekulací.

Novinky ohledně zrušeného zápasu a jak to vlastně bude s Milošem Petráškem, poskytl promotér Ondřej Novotný.

Co se týče Piráta a jeho budoucnosti? Nakonec je jasno. Pirát Krištofič zůstává bojovníkem organizace OKTAGON MMA a po boku Pavola Nerudy a Attily Végha podepisuje novou smlouvu.

Očekávaný a vyhrocený zápas Miloše Petráška s Krištofičem se tedy jen odkládá a bude.

„Přesně tak. S Milošem budeme mít nakonec zápas v záři. Po všech těch spekulacích jsem si nakonec uvědomil – jsem trochu impulzivní člověk -, že v OKTAGONu mě táhne to srdíčko a nevidím důvod, proč bych měl kvůli někomu utíkat a zradit lidi, s kterými něco tvořím. Já jsem tady, a pokud si mě pořád někdo musí brát do úst, tak tady na něj čekám.“ komentoval Krištofič.

Nabízí se otázka, jak to dopadne s Karlosem Vémolou, který má na slovenského bijce už nějaký ten pátek spadeno.

Možná jste nedávno zaznamenali, když jedna fanouškovská MMA stránka informovala a osočila televizi JOJ, že zasahuje do matchmakingu OKTAGONU a „chrání“ Piráta Krištofiče.

Celou situace na webu okomentovala Miroslava Klempová, marketingová manažerka JOJ.

„Diváky a fanoušky OKTAGON MMA můžu ubezpečit, že pokračujeme v přípravách a natáčení nové podzimní sezóny OKTAGON Výzva a turnajů OKTAGON MMA. A to bez subjektivního ovlivňování nebo úmyslných zásahů do dění, které by mohl jakkoliv ovlivnit výsledky zápasů.“

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here