Poirier: Chci abychom si s Conorem sáhli na dno a prolili krev!

Odveta mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem se každým dnem blíží. I přesto, že mezi oběma už není žádná zlá krev, v kleci zřejmě můžeme očekávat tvrdou válku, při které nebude podle Poiriera žádné slitování. Co očekává od zápasu s Conorem?

To, že je „The Diamond“ tvrdý bojovník, který už za svou kariéru zažil několik nelítostných bojů, je poměrně jasnou věcí. Stejně to podle něj bude i v zápase s McGregorem, od kterého Dustin očekává stoprocentní nasazení, a dokonce prolití krve.

„Chci abychom v tom zápase oba prolili krev, ublížili si a trápili se od samého začátku,“ vysvětlil Poirier v rozhovoru pro This Past Weekend. „Chci, abychom oba krváceli a sáhli si na samotné dno, protože jedině tak se ukáže, kdo je lepší bojovník, a který z nás to chce víc. Nemám žádná zadní vrátka nebo ukrýt, chci se rvát, tím jsem si jist. Chtěl bych zjistit, jestli to chce Conor stejně, jako já.“

Na tento očekávaný střet se můžeme těšit už 23. ledna na turnaji UFC 257. V zápase půjde o hodně, vítěz se totiž velice výrazně přiblíží k titulové šanci. Jak tento zápas podle vás dopadne?