„Pojďme do toho,“ říká Blachowicz o případném zápase s Adesanyou

Israel Adesanya nedávno projevil zájem o zápas se šampionem polotěžké váhy, čemuž se Jan Blachowicz nebrání.

Současný král polotěžké divize Jan Blachowicz dal ve čtvrtek najevo, že Israela Adesanyu ve své váhové kategorii rád přivítá. Adesanya, který je aktuálním šampionem střední váhy totiž prohlásil, že je připraven přestoupit o váhu výš a vybojovat si druhý opasek šampiona. Blachowicz s tímto nápadem rezonuje.

„Slyšel jsem, že se mnou chce Adesanya bojovat,“ napsal Blachowicz na Twitteru. „Nemám s tím žádný problém, pokud jsi připraven příští rok v březnu, pojďme do toho. Připravte se na pořádný ohňostroj!“

Adesanya nedávno svůj pás úspěšně obhájil proti Paulu Costovi a zdálo se, že dalším v pořadí bude Jared Cannonier. Ten ale minulý víkend prohrál s Whittakerem a o svou šanci na titulový zápas v tuto chvíli přišel. Robert Whittaker se naopak posunul na pozici vyzyvatele.

Samotný prezident UFC řekl, že by byl odvetný zápas Adesanya vs. Whittaker velmi lákavý, ale je možné, že ho Adesanyovo přání ovlivní.

Blachowicz zatím potencionálního vyzyvatele v polotěžké váze nemá. Tento problém by ale mohl vyřešit vítěz zápasu Santos vs. Teixeira, který se odehraje už 7. listopadu.