Netrvalo to dlouho a „One Punch“ je už opět mezi aktivními bojovníky. Brad Pickett oznámil, že podepsal smlouvu s ACB a jeho první zápas bude již 11. srpna v rodném Londýně.

„Jsem nadšený z podpisu kontraktu s ACB. Je to skvělá organizace, která pro tento sport dělá úžasné věci. Tehdy jsem skončil, protože jsem přestal milovat tento sport. Zdraví mám dobré, tělo také a trénování bojovníků v gymu mi dodalo touhu se vrátit zpátky. Kdokoliv půjde proti mně, zjistí, že se bude muset hodně otáčet.“

Pickett už toho zažil opravdu hodně. Bojuje od roku 2004 a jeho první zviditelnění přišlo ve WEC, kde mimochodem jako dosud jediný bojovník kromě Dominicka Cruze porazil Demetria Johnsona. Start v UFC měl také pozitivní, ale pak to šlo z kopce dolů. Z posledních sedmi zápasů jich prohrál šest, naposledy někoho ukončil před limitem v roce 2012, a to už je pořádně dlouhá doba.

Letos mu bude 40 let, ale zdá se, že několik zápasů ho v kariéře ještě čeká. Čtyřicítka mu bude navíc svítit v srpnu při utkání v Londýně, jelikož půjde o jeho jubilejní 40. duel v profesionální kariéře.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here