PREVIEW: XFN se vrací do O2 Arény!

XFN 11: Back to the O2 arena je taady!

O duelu Vémola vs. Kincl toho zaznělo už přespříliš. Co nás ale čeká mimo hlavní zápas?

Tak třeba skvělý co-main event a duel pokorného Pokorného s několikanásobným šampionem Ivanem Buchingerem, o kterého si Pokorný sám řekl, za což mu patří velké uznání. Jestli totiž jsou na domácí scéně bojovníci, kteří dosahují výšin evropské elity, tak mezi ně bezesporu patří právě Buchinger, bývalý šampion organizací Cage Warriors a M-1 Global.

Ukrojil si Pokorný touhle výzvou velké sousto? Rozhodně, ale nikdy nepodceňujte bojovníka s tou největší motivací a sedmitisícovým kotlem za zády.

Co se týče zápasu Muradov vs. Ramirez. Celou dobu jsem měl za to, že šampionem divize střední váhy XFN je Makhmud Muradov. Až včera na vážení bylo řečeno, že tomu tak není a titul opět přiletěl Ramirezovi.

Ačkoliv to příliš velký smysl nedává, pro celý zápas je to vlastně dobře. Rivalita mezi oběma bojovníky a takzvané nedořešené účty se vyřeší přirozenou cestou, tedy od bodu, kde to naposledy skončilo.

„Mach“  Muradov po zásluhách dostává šanci na odvetu. Ta proběhne za zcela jiných podmínek, než tomu bylo minule. Muradov se stal svěřencem a historicky prvním MMA týmu Floyda Mayweathera a od prvního vzájemného zápasu zvládl vyhrát čtyři duely. To se o jeho soupeři říct nedá ani zdaleka. Ramirez stihl pouze jeden, který ke všemu prohrál. Na včerejším vážení ale vypadal extra motivován a „titul Machovi“ rozhodně zadarmo dát neplánuje. Sami ale víme, že jasným favoritem je právě Uzbek.

Na další skalp se dnes chystá i legendární Petr „Monster“ Kníže. V O2 aréně mu druhou porážku v kariéře bude chtít uštědřit čtyřicetiletý Gregor Herb. Němec se po třech letech vrací zpět do klece, a i když se mu v posledních zápasech příliš nedařilo, očekává vzrušující zápas.

Podíváme li se na kartu předzápasů, vidíme hned několik elitních jmen, které přinesou určitě atraktivní podívanou.

Obzvlášť očekávaným duelem bude XFN premiéra slovenské elitní lehké váhy Ludovíta „Lajoše“ Kleina. Stejně tak si premiéru odbude i poslední Kleinův soupeř, Matej Kuzník, který se na zápas v O2 aréně přesunul pod křídla Andrého Reinderse. Původně měl Kuzník poměřit síly s Jaroslavem Jartimem. Ten se bohužel zranil a tak za něj zaskočí zkušený Brazilec a mistr jiu-jitsu Pereira.

Chybět nebude ani ženský zápas v podání Sandry Maškové, talent Machaev nebo policista Brunclík.

Tuhle MMA podívanou si určitě nenechte ujít. Lístky jsou stále k dispozici na Ticketportal.
Turnaj bude k vidění živě od 19:00 na O2 TV Sport nebo pro slovenské fanoušky od RE-LIVE od 22:00 na DajTo.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here