Bellator má za sebou dvě větší akce ve dvou dnech a zná již finalisty pyramidy těžké váhy, která odstartovala na začátku tohoto roku a na startu toho příštího vyvrcholí.

Nicméně i tato společnost si musela všimnout dění po utkání Khabib vs. Conor na UFC 229 a přestože by si prezident Bellatoru, Scott Coker, mohl teoreticky mnout ruce, že si konkurence uřízla velkou ostudu. Je to ale přesně naopak, protože se to z dlouhodobého hlediska může dotknout právě Bellatoru.

„Pro mě je to černá kaňka pro celé odvětví. Je na nás všech, abychom se z toho sebrali a zajistili, že už se nic podobného nikdy nestane. Nicméně pokud jde o můj názor, byl to ponižující okamžik pro tento sport.“

Coker ví moc dobře, o čem mluví, protože když byl v roce 2010 šéfem Strikeforce, proběhla velká rvačka v kleci – výsledkem bylo několik suspendací a především velmi naštvané vedení televize, která celou věc odvysílala. Tehdy se Dana White coby svému konkurentovi lehce vysmál přes internet. Nyní to samé Scott Coker nehodlá udělat.

„My pokračujeme ve svých věcech, ale něco takového určitě není dobré pro sport. Jsem rád, že můžeme pokračovat tak, jak jsme zvyklí, a vrátíme se k tomu, jak se to má správně vést.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here