Ragozin posílá vzkaz Vémolovi: Ať si Karlos klidně vybere váhu a přestane si hrát na schovávanou

Karlosu Vémolovi se možná rýsuje velmi zajímavý zápas s mužem, se kterým se měl v minulosti už jednou utkat, ale nakonec tento střet bohužel nedopadl. Teď se ovšem Mikhail Ragozin ozývá znovu!

Ruský bojovník Mikhail Ragozin (17-4), který aktuálně zápasí pod prestižní organizací RCC, opět projevuje zájem o českého zápasníka Karlose Vémolu, se kterým má nevyřízené účty z minulosti. Ragozin se totiž dozvěděl, že se pro Terminátora hledá zahraniční soupeř a podle něj tedy nastal správný čas na to, aby se konečně potkali v kleci.

„Pro Karlose se teď hledá kvalitní soupeř z ciziny. Jsem tady, tak v čem je problém? Karlos u nás chtěl váhu do 86 kg a českého rozhodčího, my mu to splnili. Já nemám žádné podmínky, jen ať Karlos nastoupí! Jsem připravený bojovat s Karlosem ve střední i polotěžké váze. Ať si vybere, není problém, ale už žádné podmínky, není to důstojné hrát si na schovávanou.“ prozradil Ragozin skrze MMA Shorties.

O zápas Vémola vs. Ragozin je mezi československými fanoušky obrovský zájem. Dokonce se této bitvě nebrání ani promotér Ondřej Novotný, který by však Ragozinovi rád před Vémolou dopřál alespoň jeden zápas.

„Je to pro Vémolu zajímavý soupeř, zároveň ale platí, kdo ho v Česku zná? Pro nás by bylo důležité ho vypromovat, představit lidem a ukázat příběh, nějakou historii mají. Aby si tu dal před Vémolou jeden zápas ještě,“ prozradil Novotný pro portál iDnes.cz.