RONDA ROUSEY BUDE DO ROKA NEJZNÁMĚJŠÍM SPORTOVCEM PLANETY

„Stála jsem nad ní a byla jako Muhamad Ali, když křičel na Listona, aby vstal a bojoval dál“ takhle popisuje situaci po zápase s Mishu Tate a přirovnala se RR k nejslavnější postavě všech bojových sportů a zdá se, že již nyní je RR nejslavnější a nejuznávanější ženskou postavou bojových sportů všech dob.

UFC ji protěžuje a pomáhá jak může. Mladí sportovci si ji dávají do profilu jako svůj vzor a Dana White osobně má každý pátý tweet o RR a to je při jeho kadenci neskutečné PR. Ronda sama dělá co může, aby příběh rostl a to se také děje. Tři filmy během jednoho roku, Gina Carano si může říct téměř cokoliv za to, aby se vrátila a Dana White jí to bude muset dát, neb všichni ten zápas chtějí a zároveň kupuje další a další potencionální jména, které by byly alespoň nějakou výzvou pro RR.

Měla již dokonce slovní přestřelku s Floyd Mayweatherem a DW se opět postavil na její stranu a vše vyhecoval. Zkrátka když si vezmete, že UFC má desítky miliónů followerů na FB a Twittru a Instagramu, kteří se denně dozvídají o tom jak je RR skvělá, tak je jasné, že do roka to bude největší a nejznámější sportovní hvězda na světě. A nejde s tím udělat vůbec nic, neb takové úsilí a marketing žádná jiná firma ve prospěch jednotlivce, ale tím i celého sportu nedá.

Ani fotbal, ani basket a už vůbec ne hokej s tím nemohou soupeřit. Ronaldo ani Messi či dokonce Lebron, který se nyní „zahrabal“ v Clevlandu nemají čas točit filmy a být hollywoodskými hvězdami. Nemohou se dennodenně účastnit natáčení televizních pořadů a hlavně jejich sporty prostě nemakají s takovou silou jen na ně.

Zkrátka jsme svědky něčeho co velmi rychle přeroste v globální hvězdu hvězd a co je skvělé, zdá se, že RR má talent na to, všechen ten cirkus ustát a být v čele této mašinérie dlouho. V ryze mužském prostředí již teď vládne žena a její dominance bude ještě větší, ale pro MMA je a bude tato doba nejen zlatá, ale doslova platinová. Dejte na má slova!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here