Rozestavění pyramidy Undergroundu je kompletní! Kdo proti sobě nastoupí?

Jedinečný turnaj OKTAGON UND: Last Man Standing, který startuje už zítra večer, zná finální rozestavění hvězdné pyramidy. Níže se dočtete jednotlivé složení zápasů, jenž v sobotu zaručuje parádní podívanou.

Václav Sivák vs. Bailey Sugden

Hned první zápas očekávané pyramidy odstartuje souboj dvou elitních bojovníků, kteří jsou mnohými fanoušky považovány za favority na celkové vítězství. Neporažený Vašek Sivák se hned v prvním zápase střetne s britským tvrďákem Baileym Sugdenem, který působí v prestižní organizaci Glory. Kdo vybojuje postup do semifinále a kdo naopak tvrdě padne hned na začátku?

Vladimír Lengál vs. Michael Krčmář

Ve druhém čtvrtfinále na sebe narazí dva účastníci OKTAGON Výzvy Vlado Lengál a Michael Krčmář, kteří dostanou možnost porovnat své síly ve svém dobře známém postojářském světě a prodat své nabité dovednosti.

Milan Páleš vs. Carsten Ringler

Na druhé straně pyramidy dojde ke slovensko-německému souboji mezi velezkušeným a favorizovaným Milanem Pálešem a Carstenem Ringlerem, který během své kariéry nasbíral mnoho úspěchů, včetně mistra Evropy.

Marco Novák vs. Marc Dass Rey

Poslední zápas čtvrtfinále nabídne souboj mezi slovenským mistrem světa i Evropy Marcem Novákem a španělským bijcem Marcem Dass Reyem, který ve svém mladém věku stihl přes osmdesát zápasů a nyní si brousí zuby na další cenný skalp.

Celkové rozestavění osmičlenné pyramidy je extrémně zajímavé a máme se rozhodně na co těšit. Turnaj OKTAGON Underground: Last Man Standing, který nabídne mimo jiné i několik velmi atraktivních superfightů startuje už zítra v 18:00 na Oktagon.tv.