Sbalil jsem tašky a jel, říká o stěhování do ATT Čepo. Na koho se těší na tréninku?

Vlasto Čepo si pro své příznivce připravil pořádné novoroční překvapení! Na svém Instagramu ohlásil, že se stěhuje do elitního American Top Team Zagreb.

“Úplnou náhodou přišla dobrá nabídka od ATT, tak jsem si sedl s nejbližšími, rodinou, manažerem a sponzorem a všichni mě v tomto kroku podpořili,” popisuje první kroky Vlasto Čepo, který do záhřebského ATT jezdil už v minulosti na přípravné kempy.

“Tomu sportu obětuju opravdu hodně a když přišla taková nabídka, nemusel jsem se ani dlouho rozmýšlet. Byla to přesně taková ta nabídka, která přijde jednou, dvakrát za život. A největší dík patří mým nejbližším, že mě v tomto mém kariérním kroku plně podpořili,” říká. “Takže jsem si sbalil pět tašek a druhý den jsem už byl na cestě,” hlásí s úsměvem.

V ATT se může těšit na sparingy se světově známými a zkušenými bojovníky. “Je tam třeba Ivan Erslan, který bojoval o titul v KSW, Filip Pejič z KSW a samozřejmě Aleksander Rakic, který už je taky na cestě a bude se připravovat na zápas s Thiagem Santosem,” popisuje Čepo silný tým, který bude potkávat na trénincích.

“Znamená to pro mě opravdu mnoho, protože mám najednou možnost trénovat s opravdu světovými zápasníky a posunout se zase o kus dál,” říká. Podporu mu vyjádřila samozřejmě i partnerka, zápasnice Lucia Krajčovič. Ta bude podle jeho slov střídavě s ním a na Slovensku.

Vlasto Čepo po čtyřech vyhraných profesionálních zápasech v MMA absolvoval úspěšnou štaci v projektu Underground, který bavil domácí publikum na jaře loňského roku. Tam dokráčel až do superfinále proti Matěji Peňázovi, ke kterému ale pro zranění jeho soupeře nakonec nedošlo. Následoval pak zápas na OKTAGONU 17, kde ale Vlasto zaznamenal svou první kariérní porážku, když si na něj skvělým výkonem vyšlápl Polák Mateusz Strzelczyk.