Shrnutí 5. epizody OTKAGON Výzva 2 – Jeden musí z kola ven

Všechny čtvrtfinálové zápasy se už uskutečnily a na řadu přišlo rozhodování o semifinálových dvojicích.

Na začátku epizody, aby nám nebylo líto, že neuvidíme žádný čtvrtfinálový ani semifinálový zápas si jeden střihli Attila Végh s Ondřejem Novotný. Velice jednostranný duel měl nakonec jasného vítěze.

Ondřej Novotný porazil Attila Végha via decision&ulomený zub.

Tradiční výzva mimo MMA byla v 5. epizodě určená pro trenéry, jelikož byl ale Karlos Vémola v nemocnici a čekala ho operace, vybral za sebe náhradu, Pavla Simandla. Jak se později ukázalo, byla to ta nejlepší volba. Výzva byla na okruhu motokár, kde byl český bojovník jako ryba ve vodě. V závodech s trenérem Petrem Macháčkem na plné čáře přejeli slovenskou trenérskou dvojici, za což si vysloužili velkou výhodu složení semifinálových dvojic.

Ze slovenského týmu byli pro semifinále vybráni Radovan Uškrt, který v první epizodě porazil právě Pavla Simandla a Pirát Krištofič, jehož zápas se kvůli střevní viróze ani neuskutečnil. Z šance ukázat své schopnosti v semifinále i bez vyhraného zápasu měl velkou radost a věří, že to byla správná volba.

KDO S KÝM?

Český tým se tedy musel rozhodnout koho a proti komu poslat do semifinále. Rozhodování bylo těžké s hned několika variantami.

K mání byly tři jména. Pavel Salčák, Michal Kotalík a Andrés Raška. Všichni se dostali přes první kolo a trenéry tak čekal nelehký úkol. Jednomu z bojovníků se totiž po výběru bohužel rozplyne sen a příležitost stát se šampiónem OKTAGON Výzva 2.

Nejsložitější otázkou bylo, kdo se utká s Radovanem Uškrtem, kterého český tým včetně trenérů považuje za největší hrozbu. Po 5. díle už víme, že to bude buď Pavel Salčák nebo Michal Kotalík.

Druhý vybraný ze slovenského týmu, trochu podceňovaný Pirát Krištofič se utká s původním, čtvrtfinálovým soupeřem Andrésem Raškou, v bezesporu nejočekávanějším a nejvyhrocenějším zápase této série.

Chopí se Pirát své druhé šance a dokáže ve stoprocentním zdravotním stavu Rašku porazit?

To se dozvíme už v dalším díle, stejně jako jméno soupeře Radovana Uškrta.

Soutěž královský charakter

Lístky na FINÁLE OKTAGON VÝZVA 2, 12.11. v Hant aréně

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here