Shrnutí 6. epizody OTKAGON Výzva 2 – O krok blíže snu.

Shrnutí 6. epizody OTKAGON Výzva 2 – O krok blíže snu.

Pokračovalo se rovnou tam, kde to minule skončilo. Výběrem druhého semifinalisty a soupeře Radovana Uškrta. Na výběr byla chytrost a zralost mezi dravostí a mládím.

Po těžkém rozhodování se volbou nakonec stalo dravé mládí, tedy Michal Kotalík. Ten si ve čtvrtfinále i navzdory těžkému shazování poradil s Tomášem Bolem.

Zpátky ale k zápasu, který byl na pořadu včerejšího dílu. První semifinále Pirát Krištofič vs. Andrés Raška. Nejočekávanější a nejvyostřenější zápas série a dá se říct, že i celé reality show OKTAGON Výzva.

Psychologická hra začala hned večer, po návratu na vilu. Pirát, jak už to má ve zvyku, v Raškovi nevidí žádnou hrozbu a věří v natáhnutí série vítězství a celkového rekordu na 8-0. Raška zase na druhou stranu, nevšímajíc si těchto řečí, přemýšlel, jakým způsobem Piráta ukončí.

Tvrdé tréninkové jednotky, poslední taktické pokyny a šlo se na vážení. Velmi vyhrocené a nebýt pohotového promotéra Pala Neruda, odehrál by se zápas asi už o den dříve.

Není lepší pozvánky na zápas, než pořádná nevraživost a bublající emoci při vážení. Samozřejmě ve sportovním a fair play duchu.

Den zápasu.

Oba tábory ještě rozdávají poslední pokyny, motivační kroužek Karlose Vémoly a jde se na věc.

První nastupuje Pirát Krištofič a už od začátku je jasné, komu bude patřit podpora fanoušků na místě. OFA GYM se doslova otřásal v základech. Nepřízeň fanoušků je však jednou z věcí, s kterou se musí popasovat každý profesionální sportovec. Ať už je to MMA nebo třeba šachy. To přesně zvládl i Andrés Raška a s jasnou myslí si to kráčel do klece.

Od prvních sekund začal dominovat Andrés Raška, kterému se díky kvalitnímu wrestlingu podařilo dostat Piráta na zem, kde mu toho Pirát ale moc nedovolil. Ve stejném duchu se neslo celé první kolo. Ke konci oba borci pohrozili pokusy o submissi, které ale k ukončení nevedly.

První kolo skončilo a ukázalo jedno, toto je to pravé MMA . To chceme. Zápas nahoru a dolů.

V druhém kole začal pomalu ale jistě otěže zápasu přebírat Pirát Krištofič a to hlavně kvůli dobrému postoji a zvyšující se vyčerpanosti Andrése Rašky. Zhruba po dvou minutách druhého kola a inkasování několika desítek úderů se český bojovník pokusil o takedown, který ale Pirát ubránil a skončil v dobré pozici. Netrvalo dlouho a povedlo se mu nasadit jeho oblíbené ukončení na zemi arm triangle.

Prvním finalistou se tak po skvělém a atraktivním zápase stává Samuel “Pirát“ Krištofič. Jeho finálový soupeř vzejde z dua Uškrt/Kotalík.

Finále se blíží.

This slideshow requires JavaScript.

OKTAGON 4 – FINÁLE // 12.11. HANT ARENA BRATISLAVA

Lístky na TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here