Silent Killer: Onlyfans? K tomu bych se nesnížila

Několikrát odkládaný finálový souboj čtvrté série OKTAGON Výzvy mezi Lucií Szabovou a Sandrou Maškovou se blíží. Slovenská jednička se odebrala na kemp do Švédska.

“Dva týdny trénuju v Allstars Training Academy ve Švédsku. Začíná mi za chvíli škola, takže tu nemůžu být déle, navíc je to finančně docela náročné, ale klidně bych tu vydržela, je to tu skvělé,” netají se Szabová, která se divákům naposledy předvedla v jarním projektu OKTAGON Underground, kde ve finále prohrála s Terezou Bledou.

“Atmosféra je super, přišla jsem si od prvního dne jako součást týmu. Spárujeme tady každý den, všichni se navzájem podporují, jsem za to fakt ráda,” říká Lucia, která trénuje například s trojnásobnou mistryní Švédska v K1 Josefine Lindgren Knutsson, přezdívaná Little Thunder.

Nejen vinou zranění se finálový zápas čtvrté série Výzvy už několikrát odložil. “Na ten zápas jsem se už hodně nadřela, tak doufám, že už to konečně vyjde a já budu moci pak zápasit i dál.”

Soupeřkou Lucii bude Sandra Mašková. “Vypadá to, že to bude její poslední zápas v MMA, takže do toho určitě dá všechno. Nevím, jak usilovně trénuje, ale nemám v plánu ji podceňovat,” říká o soupeřce.

Mašková o sobě v posledních měsících dala slyšet hlavně v souvislosti se založením profilu na platformě Onlyfans, kde jsou za poplatek k dispozici zájemcům z celého světa její odhalené fotografie. “Je to samozřejmě její věc, takže to nebudu soudit. Na internetu je ale milion úchylů, kteří s těma fotkama můžou dělat Bůh ví co. Já si chci vydělávat tím, že se budu zlepšovat jako bojovnice. Jestli ona si chce vydělávat svým nahým tělem, je to její věc. Já jen vím, že bych se takhle v životě nesnížila,” vyjádřila se na adresu soupeřky Szabová.

Svůj profil na Onlyfans si založila i další účastnice Výzvy Michaela Dostálová.

Zápas mezi Lucií Szabovou a Sandrou Maškovou uvidí diváci na turnaji OKTAGON 18