ŠÍLENÝ VÍKEND UFC – 2 TITULY + FINÁLE TUF 19, ALE VŠEMU VLÁDNE ROUSEY!

UFC se rozhodlo, že své fnoušky prostě uvaří!
Dva skvělé turnaje ve dvou dnech a stále další a další zprávy o Sonnenovi, které snad ještě tyto turnaje převyšují.

Hlavní zápas je Weidman vs. Machida a já prostě doufám, že Machida předvede svoji kreativitu a nebezpečnost a pro mě nudného šampióna porazí, ale je to jen a jen můj názor.
O Rousey se mluví jen ve kterém kole to asi bude a jestli trademarkový armbar nebo schválně něco jiného. Tak bude to dle mého v prvním a armbárek jak sviňa.

V každém případě, aby byl Uriah Faber s Caseresem nasazen do FIGHT PASS jako Prelims je tedy hodně silná káva a tady chce DW prostě přitáhnout fanoušky za každou cenu a objetuje světová jména zadarmo s tím, že mu zaručí ještě větší PPV – placené koukání!

No a po roce a půl se vrátí do oktagonu asi již definitivně nesmrtelný BJ Penn, který to zkusí na Frenki Edgara. BJ může jistě překvapit kohokoliv, ale čas nezastavíš! Nebo jo BJ?

Hlavní událostí je však totální lidské zklamání z výsledků druhého testu Sonnena. První pozitivní test jsme rozebírali a Sonnen ukončil kariéru s tím, že chce být raději zdravý, než zápasník. Druhý test však prokázal mimo jiné i EPO a tím to celé končí. Sonnen dostal padáka z UFC, FOX TV pro kterou tak skvěle komentoval a Dana White téměř v slzách zavrhl svého oblíbeného muže v přímém přenosu několika televizí.

I to se samozřejmě může ještě změnit, neb čas má lék na vše, ale momentálně je to skandál, který dokáže přebít snad jen Ronda a její spektakulární úspěch u médií a fanoušků.
Víkend bude hezký na počasí, ale i na fighty, tak si jej užijme!