SIMPLY THE BEST 10. – POPULÁRNÍ „GORILA“ JDE OPĚT DO AKCE

Pepa GORILA Král 8-6 se vrací do zápasu a poté co naposledy, tedy v říjnu 2015 na Heroes Gate „zakopl“ v zápase s chorvatem Lovro Vrkičem, kde mu po dominantním výkonu ve dvou kolech došli síly a prohrál po naprostém vyčerpání. Byla to po více než dvouleté pauze druhá porážka v řadě a tak je pro populárního borce Primmat gymu extrémně důležité, aby se vrátil na vlnu vítězství a to i vzhledem k dalším plánovaným zápasům.

Soupeřem mu bude v pražském Top Hotelu další chorvat Ivica Jakopič 5-8.
Jakopič má sice zápornou bilanci, ale startoval s opravdu kvalitními borci se kterými spíše prohrával a to včetně Tomáše Kužely či Matůše Lainze.

Je fakt, že stejně jako u Krále patří většina jeho zkušeností do let minulých a že i on si dal dvouletou pauzu a stejně jako Král se po ní vrátil porážkou. Jakopič nakouknul i do M1 a souboj s ním bude jistě velmi atraktivní. Ze 13 zápasů do kterých nastoupil skončil pouze jeden na body a drtivá většina v 1.kole!

15.4. si tedy musí dát bývalý weltrový šampión GCF Král pozor především na nástup do utkání a stejně tak diváci. Maratón na plný počet minut se tady nečeká!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here