SIMPLY THE BEST 10. – VINŠ vs. FIBICH – BOJ O NEPORAZITELNOST!

David Vinš je jedním z největších domácích talentů. Ve 20 letech má za sebou již nesporné úspěchy a zajímavé skalpy. Postupně přidává na tvrdosti a také na kvalitě svých soupeřů.

Poté co loni v květnu zdolal ve vyrovnaném, ale s přehledem zvládnutém zápase porazit Tomáše Možného má před sebou nyní další velkou výzvu.

Vinš s bilancí 13-0 je zatím neporažený a každý takovýto rekord samozřejmě láká soupeře k utnutí.
Sekyru si jistě brousí i velmi nevyzpytatelný Georgij FIBICH 16-3, který například v zápase se Soukupem ukázal jak velký potenciál v něm v 29 letech pořád je.
Problém Fibicha však spočívá dle hlasů, které jej znají v jeho tréninkové morálce. Pakliže však Fibicha zápas baví a má něco natrénováno, tak je radost jej sledovat. Je pro své soupeře nečitelný. Má vynikající oko i pohyb a jeho otočky jsou na domácí scéně suverénně nejlépe tvarované. Ostatně to vše předvedl taky při svém zápase na turnaji Simply v loňském roce.

Severské derby mezi kluby a městy, které oba borci zastupují se paradoxně odehraje v Praze. Fibich trénuje pod Aloisem Škeříkem v Iron Fighters z Jablonce a Vinš pod Martinem Berkou v BFC Liberec.
Zápas je navíc o domácího šampióna WKN těžké váhy podle pravidel oriental.

Zkrátka tento duel by jste si neměli nechat ujít neb v těžké váze toho moc lepšího a také vyhecovanějšího u nás neuvidíte!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here