Sivák nabídl svůj ideální scénář. S kým by se v pyramidě rád utkal jako první a koho chce potkat až ve finále?

Václav Sivák je mnohými fanoušky považován za favorita na celkové vítězství nabité pyramidy turnaje OKTAGON Underground: Last Man Standing. Mladý a sebevědomý bojovník si soupeře nevybírá a v sobotu hodlá nastoupit proti komukoliv. Jaký je ale pro něj ideální scénář na rozestavění pyramidy?

Již tento pátek nás čeká vážení všech členů očekávané osmičky, kde budou mít bojovníci rovněž možnost vybrat si pořadí zápasů a rozhodnou i o celkovém rozestavění pyramidy. Už teď je jasné, že hlavní roli zde bude hrát taktika. Jak to ve své hlavě ideálně vidí Badboy?

„Co si budeme nalhávat, na začátek budu chtít určitě nejlehčího soupeře, abych se rozdýchal a rozpinkal,“ řekl Sivák v pořadu MMA Letem Světem. „Je mi to jedno, nejprve bych třeba chtěl Marka Nováka nebo toho Němce (Marc Dass Rey). Hodně se mi ale libí Bailey Sugden, který zápasí v Glory. S ním, kdyby bylo finále, bylo by to dobrý, je to tvrďák a půjde dopředu.“

Mezi členy hvězdné osmičky se nachází i jeho týmový parťák Michael Krčmář, takže je možné, že na sebe tihle dva klidně můžou během turnaje narazit. Co říká Vašek na jejich případný střet?

„My spolu spárujeme pořád,“ řekl Sivák. „Michal je zkušený, když na to zkrátka dojde, tak na to dojde. Aspoň budeme mít možnost změřit síly a ukážeme pořádný thajský box!“