Slovní válka mezi Jonesem a Cormierem nabírá na obrátkách

Zdá se, že nevraživost mezi dvěma bývalými šampiony polotěžké váhy ani po několika letech neskončila. I když se oba bojovníci už v kleci zřejmě nikdy nepotkají, na sociálních sítích jejich souboj pokračuje i nadále.

Daniel Cormier před pár dny prohlásil, že Jonesovy aféry s pozitivními testy na zakázané látky jsou důvodem, proč nikdy nemůže být označen za nejlepšího zápasníka všech dob. To si ovšem Jon Jones nenechal líbit a v úterý pokračoval v popichování svého dlouholetého rivala.

„V době, kdy mi bude čtyřicet let mi bude zbývat ještě pět let do důchodu. V té době možná budeš velmi úspěšný. Kdoví, třeba budeš ten nejlepší středoškolský trenér, který kdy žil a já ti v tom fandím,“ napsal Jones na svůj Twitter příspěvek směřující ke Cormierovi.

„Čekám od tebe nějaký skvělý závěrečný argument,“ dodal Jones. „Přestaň o mně mluvit nesmysly a já nebudu tak zlý. Píchni do lva a já možná jen poraním tvé city.“

Jones ve svých příspěvcích také nedávno obhajoval svou temnou minulost ohledně zakázaných látek, přičemž nazval Cormiera zbabělcem poté, co „DC“ pověsil rukavice na hřebík po druhé prohře se Stipem Miocicem. Na to samozřejmě Cormier pohotově reagoval.

„Hlupáku, poté, co jsem s tebou prohrál, když si v sobě měl zase drogy, jsem získal zpět pás v polotěžké váze, pak v těžké, potom následovala operace zad, a poté mě Stipe dvakrát porazil,“ vysvětluje Cormier. „Opravdu to zní jako zbabělství? Je mi jednačtyřicet a jsem opravdu moc zvědavý, co budeš v mém věku dělat ty, ztroskotanče. Nemůžu se dočkat.“

Jon Jones je připraven přejít do těžké váhy, kde si hodlá převzít pás šampiona a při této příležitosti si znovu do svého rivala rýpnul.

„Je to jako vzít si kuře od opravdu tlustého dítěte, příliš snadný,“ napsal Jones.