Špatné zprávy z Las Vegas. Muradov bohužel v životním zápasu nenastoupí! Co vzkázal fanouškům?

Muradov, Image: 461100189, License: Rights-managed, Restrictions: Při použití tohoto snímku povinnost uvést kredit ve formě: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia, Model Release: no, Credit line: Profimedia, CNC, Dominik Bakeš

Špatné zprávy z Las Vegas. Návrat česko-uzbeckého bojovníka do klece UFC se bude muset bohužel odložit. Z bitvy s Kevinem Hollandem musel Makhmud Muradov odstoupit kvůli pozitivnímu testu na koronavirus.

„Zdravím všechny! Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zapas 31. října byl zrušen, jsem měl pozitivní test na COVID19. Děkuji vám všem za vaši podporu moc toho vážím. Cítím se dobře, žádná teplota nebo něco takového. Jen mě s*re, že nebudu mít zápas. Měl jsem natrénováno a udělal jsem hodně práce, ale bohužel vše je tak, jak je. Moc vám všem děkuji za vaše zprávy, moc si toho vážím. Teď nás čeká 10 dnů karantény a pak uvidíme, co bude dál,“ vzkázal fanouškům na svém Instagramu.

Na zápas čekal skoro rok. Podle vlastních slov i slov všech okolo byl opravdu ve famózní formě a případné vítězství na hlavní kartě, kde zápasí i legendární Anderson Silva, ho mohlo posunout zase o kus dál.

Pro soupeře Hollanda UFC sehnalo rychlou náhradu a o zápas tedy nepřijde. V sobotu v noci se mu postaví Charlie Ontiveror. Kdy uvidíme v kleci Muradova je nyní ve hvězdách. Nyní má před sebou deseti denní karanténu ve Vegas a pak návrat zpět do Čech, kde bude pravděpodobně čekat na nabídku dalšího zápasu a pokračovat v přípravě.