SUPER SOBOTA – KOHOUT, KRČMÁŘ, MOŽNÝ = TATNEFT, KSW, UFC

Máme před sebou vydatnou dávku boje, která nám přinese snad I spoustu radostných momentů…

Nejprve si za nějakých 7h můžete na této adrese: http://www.eliteboxing.tv/en/live/tatneft-cup-2015-3rd-selection-18-final

Pustit online stream z turnaje, kde se představí lednoví vítězové z Pražské kvalifikace. Krčmáč se potká s Maxem Baumertem a zdá se být ve formě. Maxe jsme viděli v utkání s Martinem Ganěm a tak víme, že se s ním dá boxovat a samozřejmě i vyhrát.
Kohout se v 1/8 finále potká s dalším němcem Braunem, který to má zatím 20-1, ale nezapomeňme, že tohle jsou pravidla Tatneft a tedy může velmi razantně promluvit taktika, stejně jako se to stalo v případě Krčmáře v Praze.
No a nechybí ani Slovenská stopa v podání Tomáše Možného, který se potká s domácím Sheinem (27-7)

Večer si pak od 19h můžete koupit na kswtv.com za 6,-USD přenos z Poznaně, kde se odehraje již 30 turnaj KSW. Urnaj je především pro lehčí a střední váhy a s úrovní budete jistě spokojeni. Především poslední dva zápasy ve weltru (-77kg) přinesou docela jistě světovou podívanou.
Moks (10-6) vs Saidov (16-4) je lahůdka ve které Polák řečený „kulturista“ utáhnul poslední čtyři frajery gilotinou v prvním kole, když předtím zas 4x prohrál. No a Saidov je inventář KSW a ve svém 13 zápase pro organizaci bude zkoušet napravit zaváhání ze svého posledního zápasu s Mankowskim.

Mankowski (16-5) vs. Bahari (8-2) – právě Mankowski je hlavním zápasem po vítězství na KSW 27 nad Saidovem. Bahari přichází z CW a uvidíme zajímavé porovnání úrovně těchto dvou organizací. Bahari sice naposledy prohrál, ale jinak v CW vyhrával a je to distanční borec, co své soupeře pomalu, ale jistě taví. To Mankowski jakožto šampión co si vzal titul po odvetě právě od Saidova a od té doby vyrál ještě jednou nad Zawadou je mužem činu a 80% zápasů ukončí submisí nebo KO do druhého kola.

Za těch 6,- doláčů Vám to rozhodně stojí.

No a v noci nám pak kluci v Brazílii předvedou zase něco pro milovníky těžkých vah, když se do sebe pustí dvě legnedy BigFoot Silva a bývalý šampión Frank Mir.

Super zápas se čeká i od duelu Barboza (15-2) vs. Johnson (15-8), když především Johnson má za sebou sérii tří výher.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here