Szabová vyhlíží opasek, soupeřku a v budoucnu i Terezu Bledou?

Příběh čtvrtého ročníku projektu OKTAGON Výzva se uzavře v nadcházejícím týdnu. Na turnaji OKTAGON 18 v Brně bude její vítězkou vyhlášena Lucia Szabová. Její soupeřka Sandra Mašková z dlouho odkládaného duelu nakonec odstoupila.

“Mrzí mě, že to Sandra vzdala. Dostanu pás, který jsem chtěla, ale chtěla jsem si ho vybojovat, ne ho jen takto obdržet. Z toho člověk ani nemůže mít radost,” svěřila se Lucia Szabová. “Jsem na druhou stranu ráda, že už se příběh Výzvy uzavře a budu se moci posunout dál,” dodává.

Silent Killer, jak se mladé slovenské hvězdě přezdívá, čeká příští sobotu duel s polskou bojovnicí Nataliou Baczynskou. Svou soupeřku nijak zvlášť nestudovala. “V zápase si pokaždé jedu to svoje, snažím si prosadit svůj dominantní styl, proto jsem studování soupeřky nevěnovala nijakou zvláštní pozornost.”

Právě dominantní styl Szabové by měl být v zápase její výhodou. “Na zápas s Maškovou jsem se připravovala už od léta, takže jsem poslední měsíce byla v tréninkovém kolotoči. Jsem ráda, že už konečně přijde zápas, strašně se na něj těším,” přiznává Szabová.

Szabová se naposledy předvedla divákům na domácí scéně v jarním projektu Underground, kde poměrně hladce proplula až do československého finále. V něm se postavila Tereze Bledé, se kterou nakonec prohrála na body. Právě zápas s Terezou Bledou by Lucii do budoucna zajímal. “Věřím, že se k sobě přes nějaké další soupeřky postupně propracujeme a ještě se spolu potkáme v kleci,” říká Lucie.