„Tahle válka nikdy neskončí. Všichni to chtějí vidět znovu,“ říká McGregor o odvetě s Khabibem

Dnes odpoledne organizace UFC připravila očekávanou tiskovou konferenci, které se zúčastnili čtyři hlavní bojovníci blížícího se turnaje UFC 257. Samozřejmě nechyběl ani hvězdný Conor McGregor, kterému byla položena i otázka ohledně potenciální odvety s Khabibem. Cítí vůči svému rivalovi stále nenávist?

Bývalý dvojnásobný šampion vypadal na proběhnuvší tiskové konferenci velmi sebevědomě a plný energie. K žádným osobním urážkám ani slovním přestřelkám tentokrát nedošlo, dokonce ani když přišla na řadu otázka na téma Khabib Nurmagomedov. Co říká McGregor o jejich potenciální odvetě?

„Pojďme tím bojem projít znovu,“ odpověděl McGregor na tiskovce na otázku ohledně odvety s Khabibem. „Všichni tito zápasníci čelí obrovským výzvám. Život zápasníka je těžký business a vše, co se stalo v jeho osobním životě chápu a rozhodně mu nepřeji nic zlého. To, co se stalo mezi námi v roce 2018 už je pryč, ale celý svět ví, že tento boj ještě neskončil. Tahle válka ještě není u konce. Celý sport potřebuje, aby se ten zápas odehrál znovu, lidé to potřebují. Pokud to ale nechce, nebudu ho do ničeho tlačit. Zachovám svůj klid a jedu dál.“

Podle slov prezidenta UFC, bude Khabib sledovat sobotní turnaj UFC 257 a pakliže jej někdo z hlavní aktérů zaujme a předvede famózní výkon, bude o návratu do klece zřejmě vážně uvažovat. Conora McGregora nyní čeká válka s Dustinem Poirierem, jejíž vítěz by se teoreticky mohl k zápasu se současným šampionem značně přiblížit.