TŘI DŮVODY, proč dát o víkendu šanci Bellatoru 206 – Oldschool, Diamant a TI nejlepší

Všude se pochopitelně nemluví o ničem jiném, než duelu Khabib vs. McGregor, ale už zítra, ze soboty na neděli, chystá velkou bombu i organizace Bellator. Karta, která by si zasloužila o hodně víc pozornosti, než se jí až do tohoto okamžiku dostávala.

Bellator 206

Důvody, PROČ, sobotnímu Bellatoru dát šanci jsou jasné a přesvědčující. Pro českého fanouška to sice není lehce dostupné, jako UFC díky Nova Sport, ale ruku na srdce, kdo si v době internetu nedokáže najít stream.

Tak tedy k důvodům.

Důvod č.1 Oldschool v akci – Podepsat vyhaslé legendy a vymáčknout z nich poslední kapky? Ano, očividná strategie Bellatoru, ale proč pak ne? Zápas Rampage Jackson (37-13) vs. Wanderlei Silva (35-13) sice halu nevyprodá, ale atraktivní to být rozhodně může. Oba se nemají vůbec v lásce, vzhledem k věku jim pouze při pomyšlení nad taktickým tancem kolem soupeře nebo náročných takedownech, vyletí tepové frekvence k výšinám. Proto nezbývá nic jiného, než se pustit do pořádné přestřelky uprostřed oktagonu. A že to zrovna tihle dva umí. Na svém kontě mají ukončení a zápasy, které by jim ostatní mohli jen závidět.

Důvod č. 2 Broušení diamantu – Jestli se někde talentoví skauti Bellatoru vyřádili a následně promotéři plácli přes kapsu, tak právě u dvaadvacetiletého Aarona Pico. Dlouhodobá investice, kterou podepsali již před několika lety. Super-mega-extra talent svůj první profesionální zápas, kde mu v Madison Square Garden předhodili ostříleného borce, sice prohrál, ale dokázal se postavit zpět na nohy a na zem naopak srážet své další soupeře. Protože tenhle chlap, když ty pírka v pérové váze trefí, tak jdou k zemi. A to tak, že doslova. Viz. Poslední zápasy:

Důvod č. 3 Nejlepší z nejlepších – Gegard Mousasi a Rory MacDonald si v UFC uvědomili, že jsou tam tak trochu navíc. Bohužel nezaslouženě. Oba předváděli absolutně skvělé zápasy, poráželi skoro všechno, co jim předhodilo a přesto si – s trochou nadsázky – vydělali sotva na živobytí. Nic lepšího a kvalitnějšího Bellator momentálně nabídnout nemůže a taky si to dobře uvědomuje, proto, dokud ještě není pozdě, je třeba postavit je tváří v tvář. V sázce bude titul střední váhy a tedy ten Mousasiho. Ať už prohra nebo výhra, MacDonaldovi pás welteru zůstane.

Začátek hlavní karty tradičně od 04:00 našeho času.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here