Tyron Woodley: Já jsem ten pravý profesionál

Vrcholem sobotního turnaje, kterého se zúčastní i Lucie Pudilová, bude souboj o titul welterové váhy mezi Tyronem Woodleym a Darrenem Tillem. Otázkou zůstává, zvládne Till limit 170 liber?

Ve svém posledním zápase Darren Till nenavážil o 3,5 libry. Přesto dokázal porazit Wonderboye Thompsona jednomyslně na body. Znovu se vyrojily otázky, jak trestat bojovníky, kteří nesplní váhový limit. Téměř v každém duelu zvítězil bojovník, který nedokázal dostatečně shodit. Darren Till je opravdu velký bojovník na welterovou váhu. Záběry z jeho drastického a životu nebezpečného shazování obletěly svět. Dle svých slov dokonce kvůli dehydrataci na pár minut ztratil zrak.

Tillova váha je největším tématem UFC 228 a současný šampion je již znechucen opakujícími se dotazy na soupeřovu hmotnost.

„Mě to vážně nezajímá. Já jsem profesionál a váhu splním. Nemůžu ho donutit spravit váhu. Už mě unavují otázky kolik váží, On je ten, který dvakrát nenavážil. Sám by měl odpovídat na otázky okolo své hmotnosti. Lidi by mělo zajímat, co dělám, jak jsem připraven a co v sobotu předvedu a proč jsem lepší než ten mladý kluk. Já jsem tady ten profesionál“.

Woodley (18-3-1) se připravuje na svou čtvrtou obhajobu. Víc než rok se zotavoval ze zranění ramene a nyní je stoprocentně připraven. Opět je v zápase považován za outsidera, což mu vyhovuje. Rychlost, výbušnost a zkušenosti jsou na straně šampióna, který vyhlíží pouze vítězství.

Sobotní turnaj bude ozdobou letošního roku. Účast rodačky z Příbrami – Lucie Pudilové zvyšuje atraktivitu pro české fanoušky. Doufejme, že Lucka zápas zvládne a my si užijeme hlavní kartu se vším všudy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here