UFC 184 – WEIDMAN A ROUSEY JIŽ POTŘETÍ SPOLU

Ti dva jakoby snad patřili k sobě. Šampión střední váhy UFC Chris Weidman a šampiónka bantamové váhy UFC Ronda Rousey se již potřetí v kariéře představí na stejném galavečeru a i nyní se oba předvedou v titulových zápasech. Rondin duel s Cat Zingano se měl původně uskutečnit na UFC 182, ale nakonec byl přesunut právě k titulovému zápasu Chrise Weidmana a Vitora Belforta.

Ronda se naposledy předvedla fanouškům na UFC 175 letos v červenci v zápase, ve kterém předvedla šestnáctivteřinovou demolici Alexis Davis. Na stejném turnaji si i Chris Weidman střihnul svůj doposud poslední zápas s Lyotem Machidou, který vyhrál na body.UFC se tedy rozhodla oba šampióny znovu postavit na stejnou fightcard a jistě neudělala špatně. Ronda platí za jednu z nejsledovanějších sportovkyň současnosti a Zingano může být doposud její nejtěžší soupeřkou. Zingano totiž vyhrála všech devět zápasů, přičemž osm z nich ukončila před limitem.

A hlavní zápas mezi Chrisem Weidmanem a Vitorem Belfortem? Dovolím si říct, že to bude jedna z největších pecek letošního roku. Belfort, ať si o jeho „léčbě“ testosteronem myslíme co chceme, zraje jako víno a v kleci předvádí neskutečné zápasy a ani Weidman si před ním nemůže být jistý. UFC 184 se bude konat 28. února příštího roku a i když jsou doposud ohlášené pouze zápasy Weidmana a Rousey, už teď je na co se těšit.

TEXT: JIŘÍ POLZER, MMA CLUB

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here