UFC 193 – OKÉNKO SÁZKAŘE

ROUSEY VS. HOLM

Absolutní nesmysl na sázení. Jestli není otec Holy mimo kazatele, taky slušný zaříkávač woodoo, tak nemá Holy šanci. Její dva zápasy v UFC byly velmi nepřesvědčivé a to bojovala s průměrem, nikoliv top 5. Navíc první zápas dle mého spíše prohrála.
Kurz na Rondu 1,03 zase nezaplatí ani poplatek ☺

váha rousey

Jedrejczyk vs. Letourneau

Naopak tady se věří Joanně, až bezhlavě. Ano je jistě velmi dominantní, ale tato váhy zatím nemá vytříbené a zažité skutečné hvězdy a bojovnice. Esparza, která s titulem začala díky TUF jej již docela jistě nikdy nezíská a s Joanou vypadal jako neškodné dítě.
Moroz, která v Polsku působila jako zajimavá výzva zas dostala pěkné bytí od Valerie. Ale především. Joanna zas takový střelec není. Tedy ve smyslu jedné tvrdé rány. Má 4 KO z toho 2 v UFC, ale ubíjí soupeřky frekvencí a nikoliv tvrdostí.
Obě dívky šli s nebezpečnou Gadelhou. Joanna vyhrála split a Valerie split prohrála, ale o váhu výše a to může být zlomové. Navíc Valerie již čelila i ženám jako je Davis či Kauffman a s oběma o váhu výše udělala zápas.

Zkrátka její bilance 8-3 a 4KO je dost zajímavá na to, aby jste kurz 7,6 nenechali ležet. Její výhodu je také větší výška a rozpětí paží i nohou a možná i kvalitnější zem. Černý kůň turnaje a zajímavá možnost vyzkoušet si překvapení.

váha joanna

Hunt vs Silva

Silva je vždy nebezpečný, ale tentokrát mi něco říká, že jej Mark smázne. Měl skvělou přípravu, bez problémů s váhou. Silva nemůže používat TRT a na váze vypadal nezdravě. „BigFoot“ ma dle mého po sezóně a „SuperSamoan“ je doma, kde to nepustí!

hunt váha

Hall vs Whittaker

Oba jsou hlavně postojáři. Ovšem Uriah má 5 ze 6 posledních vítězství a proti žebříčkově lepším borcům. Whittaker naposledy krásně sundal Tavarese, ale Hall je rychlejší a hlavně i daleko větší s enormním rozpětí paží a famózními kopy. Hall prohrává se zemaři a to Whittaker není. Kurz 1,65 není k zahození! Sherdog favorizuje domácího, ale dovolím si s kolegy nesouhlasit.

hall váha

Struve vs. Rosholt

Na sázení zdánlivě nebezpečný fight. 6-1 v UFC pro Rosholta není legrace, byť velké jména zatím nepotkal a Struve je pro něj zatím top soupeř. Naopak Stefan je již veterán UFC a potkal se téměř s každým. V posledních letech měl jen jeden zápas ročně a dva nepříjemné KO (hlavně Hunt mu téměř urval hlavu).
Ovšem Struve má 25cm výhodu výšky i rozpětí a drží 5 bonusů večera včetně 3 submisí. Je dostatečně odpočatý i motivovaný, aby Rosholta zvládl. Byť to nemusí být jednoduché. Kurz 1.7 je dobrá nabídka.

struve váha

Noke vs Sobotta

Na Sobottu, který vyhrál 7 posledních zápasů a nastoupí proti domácímu veteránovi, kterému je 35 a poslední validní vítězství má z roku 2012 se vyplatí za 1,5 určitě dát!
Noke by jej musel trefit v prvních třech minutách nějakým strašným úderem. Jinak vyhrát nemůže.

Perosh vs. Villante

Pro o 13 let mladšího Villanteho je povinnost si s domácí legendou pohrát a ukončit KO. Věk nezastavíš a byť Perosh předvádí stále neskutečnou kondičku, tak čas vypršel a Villante jeho kariéru v UFC pravděpodobně ukončí.

Kennedy vs Walsh

Walsh je vysoce favorizovaný, ale byť všichni tvrdí, že je daleko lepší postojář a vlastně lepší ve všech činnostech, tak příliš mnoho důkazů o tom nepředložil. Kennedy vyhrával vše mimo UFC, kde svůj první duel prohrál

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here