UFC 198. – WERDUM VS. MIOCIC

 

Fabrizio Werdum porazil ve své kariéře každé velké jméno těžké váhy. Na koho si vzpomenete na, tak jej má na své paletě.Byl prvním kdo porazil Emelianenka a navíc sundal jako jediný na světě oba bratry. A naposledy sundal i Velasqueze a to jak v postoji, tak pak na zemi gilotinou.

Obrovsky zlepšil postoj. Má tvrdé kopy a zem? Tam je 2x světovým šampiónem v jiu jitsu a neváhá jej použít.

Co na to může nabídnout američan s chorvatským jménem Stipe Miočič?

Neskutečnou atletičnost a tvrdost úderů, které neustálo 5 z posledních 6 soupeřů. Miočič se bude snažit udržet postoj a díky wrestlerským základům odmítat jakékoliv pokusy o takedown.

Jeho trenéři a sparinpartneři tvrdí, že má rychlost weltru a tvrdost těžké váhy. Jestli je to pravda, tak čeká Werduma honička, která by mohla dopadnout podobně jako duel Rothwella s JDS.

V každém případě je celá karta narvaná super zápasy, které bude sledovat 45.000 fanoušků a přímo na stadionu. A aby Vás to bavilo ještě víc, tak si můžete jako tradičně vsadit a přidat se ke klubu „bojových“ sázkařů a získat jak startovní bonusy, tak možnost účastnit se soutěží a zpětných bonusů, které co nevidět začnou.

Jak na to? Zaregistrujte se výhradně přes odkaz níže a zkuste si vsadit na svého favotita. Pokud dokončíte registraci na pobočce, FIGHT CLUB NEWS Vám připíše na Vaše hráčské konto u Fortuny dalších 200 Kč.

Informace o kurzech na turnaj najdete na webu ifortuna.cz.

ZAREGISTRUJ SE U FORTUNY tento odkaz platí pro ČR.  Tento druhý pak pro SK kamarády na které samozřejmě nezapomínáme: ZAREGISTRUJ SE U FORTUNY

P.S. na slovensku není potřeba Promokod. Jen je třeba se momentálně registrovat přímo z tohoto linku! Pro ČR registraci použijte Promokod: FIGHTCLUB200 a nezapomeňte zaškrtnout „chci vstupní bonus a souhlasím s 200 Kč  peníze na ruku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here