UFC 215 – Highlighty, výsledky a bonusy

UFC 215 – Highlighty, výsledky a bonusy

Turnaj i přes velké ztráty předvedl velice atraktivní hlavní kartu, s několika ukončeními nebo napínavými zápasy na body.

Bonusy:

Jeremy Stephens a Gilbert Melendez oba $50,000 za zápas večera

Dos Anjos a Henry Cejudo oba $50,000 za výkony večera

Amanda Nunes porazila Valentinu Shevchenko na body 

Zápas o titul ženské bantamové váhy. Těžko říct, jestli to byl stres a nervy, které utáhly uzdu jindy nezastavitelné Valentine Shevchenko. Od šampiónky Amandy Nunes jsme viděli precizní taktickou bitvu, díky které taky dokázala získat většinový počet kol u rozhodčích a uhájila svůj titul.

 

 

Rafael Dos Anjos porazil Neil Magny v 1. kole na submission (arm-triangle)

Spanilá jízda Rafaela Dos Anjose divizí welterové váhy pokračuje. Tenhle posun z lehké váhy měl smysl. Lidé na něj trochu zapomněli, ale tenhle chlap ukázal, že je zpět a rázem je z něj TOP vyzyvatel welterové váhy. V druhém zápase welteru si odnáší naprosto hladké vítězství. Hned prvním legkickem dostal Magnyho na zem a nemusel tak dále řešit velkou výškovou nevýhodu. Netrvalo dlouho a  díky bezchybně nasazenému arm-trianglu byl Magny nucen odklepat.

Henry Cejudo porazil Wilson Reis v 2. kole na TKO

Náhrada zápasu muších vah za Demetrious Johnson vs. Ray Borg aneb galapředstavení Henry Cejuda. Bezpochyby nejlepší výkon jeho kariéry. V postoji se stylem a.k.a. Conor McGregor předvedl bezchybný zápas a na začátku druhého kola si po tvrdé pravačce odnáší vítězství na TKO. Když vezmete v potaz, že Cejudo je olympijský wrestler a tohle předvedl v postoji… Lepší s každým zápasem a s takovou na sebe další titulová šance nenechá dlouho čekat.

Ilir Latifi porazil Tyson Pedro na body (2x 29-28, 30-27)

Velký test pro jeden z nejnadějnějších prospektů divize polotěžké váhy Tysona Pedro. Ilir Latifi se však ukázal jako dosud nedosažitelný cíl. Ne, že by Pedro nepředvedl dobrý výkon, ale na wrestling a tvrdost Latifiho zkrátka neznal odpověď.

Jeremy Stephens porazil Gilbert Melendez na body (30-27)

No to byla jízda. Není lepší způsob, jak začít hlavní kartu, než touhle tvrdou bitvou. Stephens předvedl svou sílu a Gilbert Melendez zase vytrvalost a srdce bojovníka. Jeho přechod z lehké váhy do té pérové byl ale pěkně hořký. Už v prvních minutách zápasu raněná levá noha od brutálních legkicků, která při každém dalším kopu přestávala být víc a víc použitelná a s každým kopem šel Melendez k zemi. I přesto však vydržel celé 3 kola a pokaždé se postavil. Stephens získává dominantní vítězství a předvádí jeden z nejlepších výkonů v kariéře. Další velký hráč v pérové váze.

 

Předzápasy

Ketlen Vieira porazila Sara McMann v 2. kole na submission (arm triangle)

Sarah Moras porazila Ashlee Evans-Smith v 1. kole na submission (armbar)

Rick Glenn porazil Gavin Tucker na body (30-25, 30-24, 29-27)

Alex White porazil Mitch Clarke v 2. kole na TKO

Arjan Bhullar porazil Luis Henrique na body (29-28 x3)

Kajan Johnson porazil Adriano Martins v 3. kole na KO

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here