UFC Fight Night 106 – poohlédnutí, výsledky a bonusy

Alex Oliveira porazil Tima Meanse v 2. kole na submissi (rear-naked-choke)

Sázkovkami favorizovaný Means neuspěl. Oliveira totiž jasně postavil taktiku na tom, že se bude snažit o to, v čem svého soupeře jasně převyšuje, což je grappling a takedowny. Tato taktika zabrala a bez větších potíží si odnáší vítězství v druhém kole na oblíbený rear-naked-coke.

 

Zápas Marion Reneau a Bethe Correia skončil remízou

Skvělá přestřelka. V prvním kole měla lepší zásahy ve stoje Reneau, v druhém zase Correia. V třetím kole ukázal Correia své velké srdce a neskutečnou odolnost, Reneau jí totiž na začátku trefila parádním head kickem a od té doby se pokoušela svou soupeřku ukončit nelítostným ground and pound, ta však zdatně vše vydržela a přiměla rozhodnout zápas rozhodčí.

 

Ray Borg porazil Jussiera Formigu na body

Hodně vyrovnaný a dobře technicky zvládnutý zápas obou aktérů. Oba předvedli dobrou obranu, hlavně tedy Formigova obrana takedownů byla působivá. Opět se jednalo o dost vyrovnaný zápas, ze kterého vyšel vítězně Ray Borg. Po zápase Borg připomněl šampiónovi Johnsonovi, že se blíží pro titul… No, s tím bych ještě přece jen počkal.

 

Edson Barboza porazil Beniela Dariushe na KO v druhém kole (flying knee)

Barboza nastoupil do zápasu poněkud ztuha. Moc nekopal, byl spíše pasivnější, oproti tedy Dariushovi, který byl jasně lepší. V druhém kole přišlo ale skvěle načasované létající koleno, které Dariushe v mžiku ukončilo. Jeden z nejlepších knockoutů 2017 a další do Barbozovy sbírky.

 

Shogun Rua porazil Giana Villanteho na TKO ve třetím kole

Stará dobrá přestřelka, jak si od toho zápasu i očekávalo. Oba borci od začátku stáli uprostřed oktagonu a vyměňovali si jednu bombu za druhou. Byli jsme svědky skvělého zápasu a rozhodlo se až ve třetím kole, kdy Shogun trefil parádní pravou do protipohybu, která Villantem pořádně otřásla, poté ho sérii několika ran ukončil.

 

Kelvin Gastelum porazil Vitora Belforta na KO v prvním kole

Gastelum umlčel celou arénu. Zápas začal ve velkém tempu. Vitor trefil pár pěkných ran, ale Gastelum předvedl skvělý box, rychlost a sílu, což mu vyneslo vítězství v prvním kole, když po druhém knockdownu rozhodčí zápas ukončil. Střední váha Kelvinovi opravdu sedí a dokázal to i proti Brazilské legendě, my se můžeme jen těšit, kde to tento atraktivní a nadějný bojovník dotáhne.

 

Kevin Lee porazil Francisco Trinaldo na submission (RNC) (R2, 3:12)

Sergio Moraes porazil Davi Ramose na body (30-27 x3)

Joe Soto porazil Rani Yahya na body (29-28, 29-27 x2)

Michel Prazeres porazil Josh Burkman na TKO v prvním kole

Jeremy Kennedy porazil Rony Jason na body (29-28 x2, 29-27)

Paulo Henrique Costa porazil Garreth McLellan na TKO v prvním kole

 

Bonusy:

Výkony večera: Barboza, Gastelum, Pazares, P. Henrique Costa (všichni $50,000)

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here