UFC Fight Night Singapore – Lucie Pudilová podruhé v akci! Co nás čeká?

Lucie Pudilová UFC
Lucie Pudilová UFC

Už tento týden nás čeká v pořadí druhý zápas jediného českého zástupce v UFC, v tomto případě zástupkyně – Lucie Pudilové. V hlavním zápase turnaje bude figurovat populární, bývalá šampiónka Holly Holm, která poměří své síly s brazilskou vyzývatelkou a tanečnicí – Bethe Correia. Ukáže se taký bývalý šampión těžké váhy Andrei Arlovski, pro kterého to v případě neúspěchu může znamenat poslední zápas v UFC. Arlovski však není jediným bývalým šampiónem, který se objeví na tomto turnaji. Svůj debut ve welterové váze si odbije bývalý šampión váhy lehké – Rafael dos Anjos proti Tarec Saffiedine.

Našim hlavním bodem zájmu nebude nikdo jiný, než Lucie Pudilové. Svůj první zápas za UFC v Londýně zvládla skoro na výbornou, nebýt konečného výsledku zápasu, čímž byla prohra na body. Tentokrát už bude Lucie určitě ve větší pohodě a ve své 100% formě jak fyzické, tak psychické a hlavně rozhodčí při smyslech. Její soupeřkou bude debutantka v UFC, dosud neporažená Ji Yeon Kim z Jižní Koreje.

Pro českého fanouška to bude obzvláště výjimečný turnaj. Nejen, že uvidíme bojovníka zastupujícího naší vlajku, také to bude ve skvělý čas.(17.6.2017; 10:45 – 16:00)

Předzápasy a zápas LUCIE PUDILOVé proti Ji Yeon Kim bude začínat v 10:45 a otevře celý turnaj. Díky televizní stanice Nova si všechny tyto zápas budeme moct vychutnat. Tentokrát na kanále Nova Sport 1. Za což jim patří samozřejmě DÍK.

Po zápase Lucie bude následovat dalších 7 předzápasů:

Takanori Gomi vs. Jon Tuck

Cyril Asker vs. Walt Harris

Alex Caceres vs. Rolando Gabriel Dy

Justin Scoggins vs. Ulka Sasaki

Li Jingliang vs. Frank Camacho

Russell Doane vs. Kwan Ho Kwak

Naoki Inoue vs. Carls John de Toma

 

a poté již zmiňovaná hlavní karta:

Holly Holm vs. Bethe Correia

Andrei Arlovski vs. Marcin Tybura

Colby Covington vs. Dong Hyun Kim

Rafael dos Anjos vs. Tarec Saffiedine

 

Což dělá krásných přibližně 6 hodiny toho nejlepšího MMA.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here