UFC INTERIM TITUL JE HOVADINA – ŘÍKÁ WEIDMAN

“Nemám zranění, které mě brzdí na rok, ale na měsíc. Není to tak, že bych už dlouho nebojoval jako v přípradě Hendrickse, Velasqueze nebo Cruze. A jak dlouho v jejich případech trvalo, než byl takový zápas?

Chápu, že je to byznys a chtějí zachránit turnaj UFC 184, ale je to blbost a nevím je hloupé, že to dělají zrovna mě!” říká poměrně naštvaný a otevřený Weidman.

Po jeho zranění žeber totiž UFC chtělo dost nesmyslně umožnit dočasný titul získat Belfortovi. Jeho žena a manažerka v jedné osobě si řekla o Munoze s tím, že je podobný stylu Weidmana na který se připravovali. Buďme k sobě upřímní, řekli si o levné vítězství, což UFC odmítlo a nabídlo Machidu.

Drak Machida je samozřejmě druhá nejtěžší možná volba a Belfort okamžitě odmítl, stejně jako nereagoval na návrch Mousasiho.

Nakonec se tedy zápas nekoná a zatímco Belfort se omlouvá, že se bude čekat, ale že to bude stát za to, tak UFC zjišťuje, že čím je větší, tak jsou její šampióni a TOP borci sebevědomější a že bude čím dál těžší prosazovat svou bez dalších jednání a na sílu.

To je nepříjemné především pro DW, který nyní zažívá docela špatný start roku. Rok 2014 byl pro UFC dost nešťastný neb snad nebyl turnaj, kde by se něco neměnilo a nekazilo. Leden 2015 byl vyhlášen jako přelom a všechno hezky šlapalo, než se zjistilo, že JBJ trochu šňupe a AS si pravděpodobně pomohl koktejlem, který je zákázaný a Diaz to dovršil svým špekem navrch. No a aby toho nebylo málo, tak místo, aby se oči upírali na zápas Weidman vs. Belfort odehrávají se šachy, které nakonec nikam nevedou, respektive vedou ke kritice od jednoho z výrazných šampiónů.

Kartu tedy zachraňuje Rousey, ale příliš pozornosti na sebe zatím Ronda nestrhla a tak může být DW rád, že alespoň Conor s Aldem dělají co mohou, aby udrželi fanoušky v napětí. Nicméně do května daleko a uvidíme co vše se ještě stane…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here