UFC on ESPN 1: Nová éra, velký návrat a nigerijský Predátor

Historie se opakuje. Cain Velasquez je zpět a znovu zahajuje novou éru. UFC bude zítra v noci (z neděle na pondělí) poprvé živě na hlavním ESPN kanále. Je očekáván podobný BOOM, jako v listopadu roku 2011, kdy Velasquezuv hlavní zápas s Dos Santose při premiéře na FOXu sledovalo 8.8 milionu diváků! Vzhledem k velikosti značky ESPN je předem jasné, že číslo bude ještě vyšší.

Obrovská příležitost jak pro Velasqueze, tak i Francise Ngannou. Přes dva a půl rok dělí návrat oblíbeného Caina od posledního zápasu. Jeho potenciál nebyl nikdy naplněn. Dnes už šestatřicetiletý bojovník byl často sužován nepříjemnými zraněními a odpovídá tomu jeho četnost návštěv klece. Od roku 2014 se tam ukázal pouze dvakrát.

To u Nigerijského predátora je to v posledních letech úplně o něčem jiném. Aby taky ne. Když v roce 2011 Velasquez zahajoval éru UFC na televizi FOX, Ngannou ani netušil, že něco jako MMA vůbec existuje. Jeho spanilou jízdu napříč elitními borci UFC zastavil až tehdy ještě šampion Stipe Miocic. Prohra ho poznamenala. Na zápas, který následoval – s Lewisem – by nejraději zapomněl. A možná se mu to i povedlo. Ještě docela nedávno – v listopadu – si jako podceňovaný outsider, jehož hype už skončil, za pouhých 45 sekund poradil s našlápnutým Curtisem  Blaydesem.  Ano, hype je zpět.

Zvládne Ngannou i kdysi obávaného a suverénního ‚Cardio‘ Caina?

UFC on ESPN 1

Hlavní karta

Cain Velasquez vs. Francis Ngannou
James Vick vs. Paul Felder
Cortney Casey vs. Cynthia Calvillo
Alex Caceres vs. Kron Gracie
Vicente Luque vs. Bryan Barberena
Andre Fili vs. Myles Jury

Prelims

Aljamain Sterling vs. Jimmie Rivera
Benito Lopez vs. Manny Bermudez
Andrea Lee vs. Ashlee Evans-Smith
Scott Holtzman vs. Nik Lentz
Renan Barao vs. Luke Sanders
Jessica Penne vs. Jodie Esquibel
Aleksandra Albu vs. Emily Whitmire

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here