UFC turnaj v Londýně hledá hlavní tahák. Nabídku dostali Gunnar Nelson a Darren Till

O hlavním taháku blížícího se turnaje v Londýně zatím UFC stále mlčí. Ledy okolo dvojice a potencionálního zápasu Till vs. Nelson se ale opět o něco pohnuly.

Včera to na svém Twitterovém účtu potvrdil hlavní trenér irského SBG a zástupce Nelsona- John Kavanagh. UFC prý Gunnarovi nabídlo zápas se senzací poslední doby Darrenem Tillem. Nelson se zápasem souhlasil.

„Takže, UFC nabídlo zápas Gunnar Nelson vs. Darren Till jako hlavní zápas turnaje v Londýně. My nabídku přijali a doufáme v její brzké potvrzení. Jak se vám lidi tenhle match-up líbí? Připomíná mi to zápas s Thatchem, velkým a silným postojářem. Dokonce si myslím, že Till je ještě větší výzva. Je jen jeden způsob, jak to zjistit…“

Souhlas. Match-up se nám určitě líbí, jen nevím, jestli je to pravé ořechové zrovna pro Nelsona, který jde navíc z prohry v prvním kole s Ponzinibbiem a v posledních šesti zápasech to má celkem 3-3.

Neporažený Till (15-0-1) se posledním vítězstvím nad Cowboyem Cerronem katapultoval do popředí všech žebříčků o průlomovém bojovníkovi roku 2017 a mezi fanoušky budí velký zájem. Probíhaly spekulace ohledně zápasu s Thompsonem, ale opět, nic oficiálního.

Till by byl schopný obětovat hlavní zápas v rodné Anglii s vědomím, že dostane za soupeře Thompsona. Turnaj je naplánovaný už na 17.3. a neúprosně se tedy blíží, proto počítám, že nejpozději koncem příštího týdne už bude o osudu turnaje a hlavním taháku rozhodnuto.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here