Velké novinky. Romero vs. Whittaker o interim titul na UFC 213. Zvolen ‚velký‘ soupeř pro Demetriouse Johnsona

 

Dnešní brzké ráno přineslo hned 2 velké novinky.

Po všech těch dohadem a spekulacích ohledně titulového zápasu ve střední váze UFC, je konečně oficiálně rozhodnuto. Toto rozhodnutí však nezahrnuje ani Michaela Bispinga nebo Georgese St-Pierra. Dana White včera v rozhovoru pro ESPN s Brettem Okamatou potvrdil, že se proti sobě utká 1. vyzyvatel Yoel Romero a Robert Whittaker o INTERIM (prozatímní) titul střední váhy na UFC 213.

Druhou novinkou je, že zápas Garbrandt vs. Dillashaw se oficiálně zrušil kvůli Garbrandtovi a jeho problematickému poranění zad.

Před nedávnem projevil Dillashaw zájem o zápas se šampiónem muší váhy – Demetriousem Johnsonem, tomu se to však moc nezamlouvalo. Věci se ale změnily a podle Okamoty je zápas Johnson vs. Dillashaw naplánován na turnaj v Seattlu, který by se měl uskutečnit někdy v srpnu. Pro Johnsona by to byl bezpochyby ten nejtěžší a největší titulový zápas jeho dosavadní kariéry. Pro Dillashaw by to byla dokonce premiéra v muší váze. Od té doby, co prohrál titul s Dominickem Curzem, se mu podařilo zvítězit nad bojovníky – Raphael Assuncao a John Lineker.

UFC 213 se nám pěkně vybarvilo. I když jsme přišli o zápas Garbrandt vs. Dillashaw, nahradí ho neméně zajímavý zápas Romero vs. Whittaker o interim titul. Hlavní představení večera pak obstará Amanda Nunes proti Valentine Shevchenko o titul v bantamové váze.

(bloodyelbow.com)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here