Měl spoustu řečí před zápasem, ale v kleci je nedokázal potvrdit. Conor McGregor prohrál jednoznačně s Khabibem Nurmagomedovem a jak je u něj zvykem – po nezdaru přichází sebereflexe a hlad po zlepšení.

Jeho hlavní trenér John Kavanagh, který byl hostem podcastu Joea Rogana, už prozradil, že Conor se zaměřil na návrat do klece, ideálně kvůli odvetě s Khabibem, pokud to bude vůbec možné.

Jedna konkrétní věc McGregora naprosto rozezlila, a to Khabibův krásně trefený zadní úder.

„Conor nesnáší technické chyby. Takže když ho trefila ta pravačka, byl z toho hodně zklamaný. Je to vtipné, protože kdybyste ten záznam ukázali trenérovi boxu, tak by řekl: ‚To je strašné. Hlavu máš dole a posíláš úder.‘ Ale mě ani tak moc názory lidí na určité věci nezajímají. Mě zajímá jen efektivita úderů a tohle byla zatraceně efektivní technika. Byl to jeden z nejčistších úderů, které Conor za svoji kariéru v MMA schytal.“

McGregor v žádném případě nekončí v MMA, nehodlá si „střihnout Rondu Rousey“ a pláchnout jinam – alespoň zatím ne. Je nyní maximálně koncentrovaný na další zápas, ať už to bude proti Khabibovi nebo někomu jinému. Předběžně se hovoří o návratu v létě roku 2019.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here