W5 – LEGENDY SE ŘÍTÍ DO O2 ARÉNY – JIŽ V SOBOTU 8.10.

Po dlouhé době, kdy byla největší domácí aréna bojovým sportům zapovězena je tady W5 a její turnaje Legend, který přináší Petr Kareš společně se Sergeiem Chepinogou.

Těšit se můžeme na opravdu našlapanou startovku.
Její představení můžeme začít u titulové pyramidy do 75kg. V ní se představí Matouš Kohout, který bude čelit nepříjemným zvířátkům! Tituly ověnčení Aliu, Cosmo, či osudový borec Vlada Moravčíka se kterým dvakrát prohrál Sichtman. Po již uskutečněném losování je soupeřem Kohouta Aliu.
W5 75

Možná hlavním vrcholem, ale bude boj Tomáše Hrona o vstup do GLORY. Jeho soupeřem bude Andrei Stoica z Rumunska. Nám dobře známý z turnajů Superkombat, který porazil také Spejbla.

SPEJBL samozřejmě na takové párty nesmí chybět
a poté co mu Silva ze zápasu pláchnul za šancí zápasit o titul v GLORY, tak tady máme velmi populární náhradu. A tou je další Rumun na startovce, legendární Morosanu.

Mezi Legendy se jistě řadí i Luboš ŠUDA, který znovu vstoupí do ringu K1 a to na místě kde před lety triumfoval nad jinou legendou Goodridgem. Tentokrát však bude soupeř ještě těžší a to Bosenská mlátička Dževad Poturak. (Šuda je nakonec bohužel zraněn a nenstoupí)

Aby toho nebylo málo, tak se do party, která se do O2 arény vrací k dalšímu vystoupení vrací i Francouzský „crazy horse“ Kemayo. Jeho soupeřem bude „karaťák“ Jan Soukup.
W5 Soukup
O titul W5 bude znovu bojovat i Slovák Vlado Moravčík a i on již kdysi v aréně bojoval s Arturem Kyshenkem. Tentokrát bude proti ruskému soupeři Nabievovi, kterému se přezdívá „profesor“ věřit v jiný výsledek.
W5 vlado
Asi posledním do party „veteránů“ arény bude Jiří Žák, který změří své síly s další domácí hvězdou Ondrušem. Oba jsou či byly členy Hanuman gymu a i tato skutečnost je na tomto duelu velmi pikantní.
W5 žák
Představí se také Martin Gaňo, který prostě nemá nudné zápasy a další vynikající borci jako Peňáz, Krčmář, Tolja. Zkrátka W5 je našvihané skvělými duely a Vy by jste u toho neměli chybět!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here